For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 27 Januari 2010

:: The Journey Come True:: Part Mangrove @ Eagle Feeding


Salam u all...kekekekeke...Ari ni aku nk citer pasal previous Langkawi yg dah hampir sebulan lalu pending nya akibat bagai2 hal...Seb baik aku x lupa pasal ni...heeee...Ha..Pagi2 ari sabtu lagi aku ngan colleague aku semua dah bangun cepat..Sbb kitorang ada event pg tu..Breakfast kat hotel then cau naik bas g Pantai tuk mangrove..Tu adalah salah satu gak event yang kitorang buat tuk memeriahkan majlis..Heeee...Geng2 kat atas ni adalah sebahagian dr Team A..Ada gak yang x mo g..sbb dorang nk soping2 kat pekan KUAH..hee,,lantak la...Dorang nk perabis duit dorang...
 
 Heee...yang aku dukung tu adalah anak Kak Watie..dia sangat comel..Agak berat gak..lenguh gak nak sampaikan kat jetty tu..Awek2 cun kat belakang aku tu, adalah anak2 kemanakan Dato'..Dorang pun joint sama...heee..rasa cam diri aku muda seketika sbb adik2 tu pun gila2 kentang orangnya...
 
 Ha...masa ni masing2 dah x sabar2 nak naik boat...Aper pun posing yang penting kan..Aku sajer jer menyorok belakang Shazana & Nisha  tu...sbb nak nmpk kecik kan..heee...mmg menjadi gambo ni..
 
 Peace!!!!Aku ngan Mek Ayu dok kat belakang sekali..Sebagai CO-PILOT tuk abg driver boat tu..Aku ckp kan kat abg tu, aku macam biasa tgk muka dia...heeee....Mmg la...sbb dia selalu masuk dalam TV..maklum jer la...Famous kan Langkawi ni..dimata DUNIA..Abg tu yang ckp aaaa....
 
 Ermmm...bukan senang kan nak tgk eagle ni dekat2 gini..Korang kena rasa gak camner aku rasa..Experience ni korang dapat bila g Langkawi jer..kat KL x dapat dek non oiii...
 
 Ha...Eagle ngah termenung...Pada Encik yang tangkap gambau ni...mmg cantik & berseni hasil tangkapan gambar dari camera mahal Encik tu..Hermmm..bilalah aku nak dapat camera cam tu kan..?

"owwwhhh...En tunang saya...saya mahu DSLR sebijik..boleh ngak???" ni jer sy mampu jerit..kang ckp kat telinga nya..sure dia ckp x payah...heeeee...

 
 Aku dah lalu depan ni..korang bila lagik...???heeeeee...
 
Babai Kilim Geo Park..Sila datang lagi...

8 ulasan:

misha.w berkata...

cite lgkawi ko ni aku rase thn depan baru abes cite kot. part by part, sebulan sekali baru updet. hihiii..(kutukan membina) hehehe

Ena berkata...

Bestnyerrr..
nampaknyer langkawi sedang melambai2 ke arah sy semakin dekat!.. heh3x..

sue berkata...

mmg best...nnt aku nak repeat blk g sini..hehe

lily lotus berkata...

cantik2 the pics..nanti leh repeat lagi gi sinikan

Dee berkata...

aku jugak sudah smpi sana 6 tahun dahulu..kuikuikui..

FairyLilly berkata...

Langkawi memang best utk jenjalan n shopping...tiap2 tahun pi pun takpa hehe.
Nak DSLR...apalagi? jadik salah satu hantaran le ;)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

syok nyer jalan2....kat laut plak tu

ayu berkata...

hhehehe..cepat nar masa kan..aku rasa mcm baru je g langkawi semlm..beshhh gilerrrrrrrr..kenangan yg terindahhhh lah!