For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 14 Januari 2010

Redbox Sunway


 Aduhaiii....Aku mmg kedaung giler la bulan ni...blog cam nak x nak jer...bagi aku cukup nafas balik tuk hapdet hari2 cam dulu...boleh ngak???Nak kata keje melambak..semua aku dah kasi clear..nak kata aku kena dera ngan boss aku...x penah sekali pun rasa diri aku terdera...hermmm...aku malas nk hapdet kot..yer..tu jawapan yg pasti...from bottom of my heart..ha..akk speaking London dah kan...Aktiviti aku..mmg melambak2 ni x kuar kat n3..Ha...kalau dah namanya jumpa loving2 ai tu...makanya klu x makan, x sah...Pastu, aku dapat adiah sempena aku tunang from kak Ayu..ermm..mmg kena bg adiah ker kak?Aper pun..terima kasih...sudi dtg, sudi tunggu lama..coz rombongan delay...heeeeeeeee..............
 
Ha....ni lah penyanyi2 tegar redbox yg subuh2 hening da datang..Kowang bayangkan..seawal jam 11 dah terpacak kat situ...Kak Ayu, cam biasa..organizer..mestilah dia yg sampai dulu..walaupun umah aku ngan Pyramid, adalah sekangkang kera..kan sue kan...Kak Ros lak...sikit lmbt la..dlm 10 minit jer..Sbb, umah dia jauh...Ha...kalau dah namanya pegang Microphone tu...susah sikit la...nk bg can kat orang lain...lepas sue, sue..la kan...
 
Kalau korang nk tahu, aku la paling konker microphone tu...heeeee...Pandai2 jer kata sue kan...?Uppsss..lupa lak..Kak Rose bawa Mia..herm..pandai gak Mia tu nyanyi Dancing Queen..Kak Rose ni saper yg nyanyi eh..?Dila nak test nyanyi gak la...heeeeee...

 
Dah puas melalak, makan...time tuk Cekidoutt...   cekidot(balik daaa...), tapi dorang ni semua x mo balik...dorang ajak gak g SASA..haaaa...hasilnya..boleh merabak kan poket setiap akk2 aku ni..x percaya...Korang tanya dorang sendiri aper yg dorang beli..?Aku...hermm...x terjebak la....Aper pun Sid , Kak Red(owh..sememang nya kak red x suka nyanyi...) & Yan...x der masa tu..masing2 busy kedaung kan2..Ha....masing2 pulang kepangkal jalan..Sbb aku nk g dating ngan bf   tunang aku pastu..Owh...pestime dating as a Fiance..heeeeee....malu la...


14 ulasan:

*ayu the sun* berkata...

akhirnya!!!
berapa harga sticky mode tu dila?
muakakakakkaa....

:P

anyways, ko suruh org tanya apa akak beli ek? mana leh cakap. kang kata takbur.
muakakakakaka....
OOPPSSS!

UmiMia berkata...

Dancing Queen tu Abba yang nyanyi....lagu enjoy tu...mmg best nyanyi....kalau hafal step dia lagiiiiiii bagus...

Mimy Hamid berkata...

bila turn kita lak dila?? nak melalak brsama

atty's berkata...

LAMA DAH TAK KAROK NIE .

sue berkata...

wei ko nih perli aku ekkk...tau la klu g karok jek aku ni yg paling terlampau terbanyak menyanyikan!!!! hehehhe

rosmona berkata...

kak, kite pon pernah jumpe mia live tau... chumellll...

Matjoe berkata...

syok nyer karaoke.

Dee berkata...

bestnya gi karok..mesti sore mia sedap..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

lagu dangdut ada tak?

hehehehe

FairyLilly berkata...

Ko tak nyanyi lagu siti ke...

lily lotus berkata...

enjoy to the fullest!

ayu berkata...

nak karoke gak..( x kisahlah sore aku cam katak pun)
hahahahahahahahahaha

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr berkata...

yang penting!! lagu apa nyanyi??
tak cakp pn...

Love Says it All~ berkata...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH