For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 7 Januari 2010

Apa Perasaan Saya...?


 Ni saya amik dr gf adik saya..

 

Ni dari camera saya..tapi bff saya yg amikkan...
 
 My Kak Ayu  & My Adik Yan dann....buah hati nya..Bojeng..uppsss..gambar byk kat dia..

 
My noks.. lebiu noks..& lah kecik yg akan jadi isteri org x lama lagi...

 
  My future cousin & future sisters in law saya x lama lagi..heee...

 
 

Korang agak2 aper perasaan saya sekarang ni? Sasah la...saya tengah happy coz dah jadi tunang  pada buah hati saya....Siapa yg x gembira selepas sekian lama berkasih2 pastu jadi tunang..dan akan ke gerbang perkahwinan x lama lagi..Soalan ni saya telah hadapi beberapa hari ni...wahhh...saya mmg rasa macam mimpi..Mimpi yang indah...Dan saya masih tersasul2 menyebut bf pada semua pun saya rasa...heeeeeeeeee...padahal dia dah jd tunang saya..shy2 i masa type nih..

Saya masih lagi busy...dan semua gambar pun masih belom sepenuhnya saya dpt lihat dan di updates...jadi..sy letak yg mana ada dulu...lebiu alll...muahhhhhhhhhhh.......


18 ulasan:

applemintlady berkata...

apa rs jd tunang org???
beza ke rasa dia ngan bf??
hmmm..

Mimy Hamid berkata...

gambo mak tak cantekk la gitusssssssss...weh kak red dtg ekkk...ala rugi klu tak mesti jumpa...:))

Cik Wanie berkata...

selamat bertunang akak,
semoga kekal hingga ke jinjang pelamin dan terus buat selama-lamanya:)
amin

*ayu the sun* berkata...

kalau amy baca ni.. BERBUNGA!
:P

ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

Ena berkata...

salam kenal & ziarah

Tahniah!!! :)

sue berkata...

wee....hati ko masih berbunga2 lagi nih..xpe dah x lma lagi nak jd bini org lak...jg diri tu elok2 k..

Lyn Yusoff berkata...

congrats again..
tak lama lagi nak jdi isteri org..
bagus lah...
ermmm dah terbau2 nasik minyak ni..
hehehe. Take care
*hugs*

misha.w berkata...

sebut en tunang la pasni, pastuh en suami pulak. hehehe..

Dee berkata...

congrats daela..wah..mesti jalan pun senyum2 lg nih..hihihi..

syazana berkata...

Tahniah ye kak...

ayu berkata...

wah wah ...salah seorg nya aku lah yg tanya tu kan.... hehehe

meriah majlis mu maseh terbayang2 mek.. blog mu ni pun meriah x jemu ku tgk ge ge ge ge

apepun aku happy for u mek!

Liza berkata...

the make up cantik lah, look very natural and stunning!

daela berkata...

Pada semua, dila nk ucapkan ribuan terima kasih...heeee...ai masih malu2 kucing lagi nih...okies, bab2 nasik minyak tu...dila nk semua org yg sudi nk dtg umah dila nanti, emailkan alamat umah..kang senang nk anta kad undangan..

email dila kat : daela123@yahoo.com.my

norhaizan berkata...

selamat bertunang..(dua kali saya wish..hihi)..cam ne rasanyer jadi tunang org kak dila?..mesti best kan, sbb pas ni nak melangkah di alam yang satu lagi..hee..nway, semoga berbahagia..

MY HEART berkata...

Tahniah dear,

semoga kekal sampai akhir hayat.. amin...

lily lotus berkata...

phewittt! seronoknya dikelilingi orang2 tersayang

nurayunni berkata...

cantiknyer sis...
beznyer da tunang..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr berkata...

beza tak menjadi tunang orang dengan menjadi gf orang...