For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 19 April 2011

::Makanan Lagi::

 Selamat Pagi selasa semua..
wah..wah..blog mak sudah bertukar jadi blog makanan pulak..semalam makan, hari ni makan..
esok pun makan, tulat ,tungging pun makan..hahahaha..
Ok, ini tah apa namanya ni.
Mak memang tak suka ambik pot pasal food orang kan..tapi mak suka amik gambar jer..
Dalan air ni, dicampur pisang & strawbery dan diblander dengan fresh milk..
cer korang bayang kan...bertapa tingginya carbs nya...
hahaha..apsal mak asyik ingat carbs jer kan..nanti mak cerita ya anak anak..
 Ni adalah food yang mak order.
Dalam gambar sikit punya menggoda..
Rasa..ermm...sedap gitu gitu jer..tpi kalau korang sudi belanja mak still boleh on.
Yang macam tangki minyak tu adalah onion holland goreng garing.
Sumpah you tak sangka bawang boleh jadi macam tu kan..?
yang lain lain tu...kalau korang nak tahu sedap ke tak...pergi lah rasa sendiri ye..
 Ini food kawan aku.
Tengok....penuh dengan sayur mayur.
yang ini super sedap . Mak kasi 4.99 bintang.
Harga nya pun masih berbaloi..
Lupa nak cakap..kuantiti food yang mak review ni semuanya super besar besar pinggannya.
bukan untuk sorang je.2-3 orang boleh rasa..
 Ha..tak sabar aku nak tulis pasal futtuchinni ni.
Ini adik beradik spagetti lain mak, lain bapak.
Ini memang betul betul sedap.
Udang nya bersepah sepah ko dalam pinggan dia tu.
Rugi & menyesal mak tak order benda yang sama...
eh, bukan ke mak ni hantu pastakan?
ha..sekarang tidak lagi...sebab mak tengah menjaga berat badan mak..
ok..ok...nanti mak senang senang mak cerita pasal tu..

 Red velvet.
Ini kek yang buat mak terliur bila jalan jalan kat blog blog korang.
Rata rata blogger ada review pasal red velvet cake sekarang ni..
Rasanya ermm...buat mak hampir hampir terlupa dengan diet mak tau..
Mak rasa sikit jer..lain lain kawan mak habiskan..
yer la..harga sebijik cinonit cake ni mahal nok..
kalau kira sekali tax nya kan...
ok..food yang dihidang dah habis..
Jom kita pulang..sambil menyanyi lagu gembira..

p/s: kata nak pergi karok..bila eah?

2 ulasan:

atty's berkata...

moning daela..lapar tau..kty tgk semua food tu.

lelagi futtuchinni..fuh..dapnya.

Mimy Hamid berkata...

woww makan hover tau ko nyah...