For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 5 November 2008

redmummy..

see....my kak red..ehh???boleh la...she so cute n comeii...
she very nice...ai like her..

9 ulasan:

* ayu * berkata...

kak red ku jua..
share bleh?

Diana-k berkata...

weweweweweeee...our kak red...

Casper a.k.a wifee en.atan berkata...

kak red..yer....tegas tapi baik hati ....wooo tak per nanti dia mai pulau akak plak jumpa dia yer...kwang kwang kwang korang boleh le jeles lepas nihhh

daela berkata...

ayu-

-comfirm kak red kita semua...toi ark???

diana-k
-haah...kita kena share la kak red ni...

kak casper

-nnt sy g langkawi next year,saya akan jumpa akk...tu pun klu akk sudi..hiks..

Casper a.k.a wifee en.atan berkata...

daela

apa plak tak sudi nak jumpa. sudi sesangat cuma rasa next year tu cam lambat sgt la darling

daela berkata...

hiks...soe akk....tah2 masa tu..akk tgh sarat tu...risau nya...

Munirah Abd berkata...

bestnya jumpa kak red in person..
hiksss..
ok jom2x kita xchange link.. =)o

Munirah Abd berkata...

eh cop2x..tapi kan i link ur page kat lagi satu blog ye..
http://tocchili.blogspot.com/
sbb sng nak tau ur update..heheheh..

my link still http://muniiera.blogspot.com if nak link k.. wink ;)

daela berkata...

munirah...ok...kita link k..