For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 5 November 2008

"madagascar MOVIE"last nite..


2 tiket from nuffnang yang telah aku collect kat GSC at MDV last nite..
pada kak red, thanks so much sbb choose ai jd pemenang tiket tuk dua keping tuh..
sebenarnya...hati ku sama seperti semua rakan2 readers blog kak red..dup dap dup dap..
ye lah...memasing mmg ai x penah jumpa..lg2 ai yg mmg x penah ada kwn jauh2 cam ni...actually..ni mmg buat ai tambah experience..

rupa2 nya...ramai kawan yg baik2 sudi berkawan dengan kita walaupun x kenal melalui suara@rupa..tp aku tahu...semua yang datang semlm...mmg baik2 semuanya...

around jam 655pm ptg smlm aku sampai kat MDV..
so...MR ku pun sempat p touch-up hairnya dlm toilet tu sebelum nk jumpa diana-k n her friend...(x per kan..)next n3 akk masukkan pict kita reramai yer...



14 ulasan:

Umi Mia berkata...

ingatkan korang2 sumer tu dah lama kenal jer...mesra bukan main....tak nampak pun cam memasing dup dap dup dap...paling nampak pun hari ni dari hasil gambar si ayu (tgn tak steady)..hahaha...

u plak..mmg jelas nampak friendly....:-)

daela berkata...

tak la...baru2 jer kenal...tu pun sbb ada blog kak red...

* ayu * berkata...

wah umimia smpat mnegesahkan ke nervesan ku yer..

yelah daela.. mesra kan kita? hhhihi...

hope for more outings lepas ni yer...
:P

Diana-k berkata...

kak d!!!
muah muahhhhhh!!!!
nice meeting u....
hope leh lepak lagikk pasnie...ngan sumer2!!!

Casper a.k.a wifee en.atan berkata...

syok yer korang dating malam tu...

daela berkata...

ayu
-yeah...mesti2...thank u ayu...

diana-k
-soe laling...masa diana-k sms akk mlm tu...akk dah ting-tong mengantuk..

kak casper
-haah...mmg kitorang berdating sakan mlm tu..

Casper a.k.a wifee en.atan berkata...

daela

jeles akak tau...

daela berkata...

akk...nnt kita 2gather2 bergambo pulak yek...klu akk dtg KL pun still boleh jumpa sy...insYALLAH...

* ayu * berkata...

daela..
email ayu kat siti.amiha.ayu@gmail.com pls...

thnks!

daela berkata...

ok ayu...later...coz kebusyan nih...ahaks...

kojah berkata...

wawawawa...pic sy xda...
hehe

sabrinaabubakar berkata...

alamak menchi arrr tak dapat join..sorry daela my dad's condition tak steady..sorry sesangat..nanti kalau daing mating ajak ai skali yek..hiksss

daela berkata...

x per sabrina...ai sampai guess salah org...ai ingat umimia tu...u..hiks...mmg klu org tua kita x sihat...herm..risooo...

daela berkata...

kojah-
soe...len kali...kita snap sesame yer...1st time mmg cenggitu...masih memalu...