For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Sabtu, 15 November 2008

::hadiah kahwin kengkawan::




hiks...ni hadiah tuk friend aku mardiah..aku call her mar jer..dulu masa sekolah kami sekelas..masa tu...aku rasa tgh sekolah rendah...hiks...lamakan..

aku berborak2 ngan dia pun setelah aku dah berumo hiks...26 tahun pas sekolah dulu...lama seii...sbb aku mmg x penah nk jumpa dia lg...al maklum la...dia anak pak imam...famili dia dok anta dia kat sekolah agama..

bebaru nih dia kahwin..cuma aku jer yg belom...x per next!!! hiks..moga2..
aku x sempat nk snap pict dia masa bersanding...kerana aku keletihan...sbb aku ada handbag yg harus kendong kesana kemari...ha...tu syafiq la tu...sapa lg aku nk dukung...klu bukan anak my big bro tu..

bila aku dah pindah umah baru ni yg baru jumpa pn mar ni...tu pun...aku sebenarnya tatau nk beli hadiah ape tuk org kahwin..aku lebih suka beli pinggan-mangkuk...
bukan sebab ia murah...tp...aku akan pilih benda2 yg pelik2 dan bentuk pinggan@cawan yang mengarut2...

ha...ni lah bendanya setelah di bungkus oleh aku...yang warna merah tu...aku dah bg diana-k...n yang kotak kecik tu..aku bagi anak redmummy.. nak tahu apa dia...silalah ke blog dorang tu..

lagi satu...aku ada habit suka beli wrapping paper yg bentuk..bulat2,garis2..tah la...aku mmg cam tu...yg warna merah tu...aku dapat masa aku keje jd promoter Dior dulu..hiks...bukan senang nak dapat tau..jenuh pujuk2 senior promoter aku dulu...tp..aku pelik la...apsal dia sibuk2 nak kedekut sgtkan???bg jelah 10 keping...kompom aku senyap punya...x mintak2 lg...tp...klu customer mintak balutkan tuk hadiah...comfirm boleh punya..tp...skrg ni aku tgk wrapping paper nya lg cantik...ada bling2..ho...suka..

13 ulasan:

Casper a.k.a wifee en.atan berkata...

erkk untuk akak tak de ker?? hua huahuahuahauua

apa pun mangkuk tu cantik la daela

* ayu * berkata...

akak pun suker ngan wrapper garis2 belang2.. nampak lain skets lah..
kan dila?

:)

Diana-k berkata...

time kasih akakkk presenttt tuhh....hikhik.....

adie-ishmael berkata...

lain kali kalau ada kawan kawin hadiahkan lesung batu tumbuk sambal...itulah hadiah yang abang akan kasi kat semua kawan2 yg nak kawin...tahan lama...bermanfaat dan penuh simbolik...nasib baik orang sekarang tak giling rempah dah untuk buat kari ...kalau tak, abang akan hadiahkan batu penggiling...

Casper a.k.a wifee en.atan berkata...

adie..
ya la betul jugak tu. lesung batu...so daela lepas ni hadiahkan kengkawan lesung batu yer. akak pun nak wat cam tu gakkk

vagg. berkata...

salam menyinggah. nk adiah ugak! muahaha. lawa ok mangkuk tuh

daela berkata...

kak casper
-nnt yer...bulan 5...pasti ada sesuatu tuk akk...

daela berkata...

kak ayu-
betul...nmpk cool jer kan kak ayu..

daela berkata...

diana-k
yeah...welcome my sis...

daela berkata...

abg adie-
hiks...sesuatu yg best jer...nnt daela cuba try bagi cam tu lah..

daela berkata...

vagg-
yer...akk...salam dr tuan rumah...thank sbb sudi menjenguk blog saya ni...

Casper a.k.a wifee en.atan berkata...

daela

nanti amik award kat blog akak

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

utk yanie ada tak?
nak gak hadiah...hehhehe