For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Ahad, 2 November 2008

POH KONG-ring part 1






uwah...tajuk nya...memeranjatkan...since 1st time aku tgk ring ni...terus jatuh cinta...
aku memang jarang sekali nak beli gold2 ni...nak2 pulak rega nya terMELAMPAU lak sejak akhir2 nih..

Mr ku ada gak tengok masa kitorang shopping raya kat MDV ari tu(sbb dia x selalu berada disisi dan jauhkan)..dia..manalah nk amik tau sangat benda2 gini..masa aku try2 depan nya...dia ada ckp...hahhh...x lama lagi mesti u beli kan??

ai said" i tot u nak beli utk ai...??"
mr ku said"boleh..nanti i beli tuk u..tp more special la.."
ai said"hermm...ok..thank u"dlm hati hoooo BILA??

ha...aku tau...mesti semua readers aku tertanya2(wah...mcm ada jer yg sudi bace.??klu ada thank u) ring ni tuk ape???alah sesajer jer...nk puaskan hati sebenarnya..penat dah bekerja...nk juga menghargai diri..tu lah cara aku..

aku ni mmg suka ikut kata hati...MR ku...suka kata "u ni degil lah"or..."u ni keras kepala lah"
ho..aku jadi cenggitu sbb benda2 gini la..apa yang aku nak...aku akan berusaha dapat kan..
hehe...aku suka...br la...rasa ada cabaran..wlupun x mahal..tp aku ttp rasa bangga..

masa aku beli pun...kwn aku ada choose another rings...but im said..."ai nk yang ni juga.."so...dia pun kata..ko ni...x berubah2 la...hehehehe...im so happy last nite..





9 ulasan:

Wawa_Nadwa berkata...

salam..
kak, akk telah di'tag' oleh sy.
hehe..
sila amek kt blog wawa yer.
=)

daela berkata...

soe...wawa...akk, x boleh nk edit pict la...herm...selalu akk guna camera...huiss....soe bebenyak...x buleh la...nk teruskan tag wawa ni...

* ayu * berkata...

ssannteeekkk nya!!!!!!!!!!!

so sweet!

daela berkata...

thank...ayu...

Umi Mia berkata...

tak mintak izin pun dgn korang2 yg jumpa smalam utk exchange list...I dah sesuka hati curik link korang ni...ok ek...peace.......hehehe

daela berkata...

umi mia...buleh2 silala2...

kojah berkata...

ai sis...kte jmp x smlm ek?hehe

kojah berkata...

sy prasan akak...hehe

daela berkata...

alamak...akk ada bertegur dgn kojah x...????soe...klu x...