For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 10 Oktober 2011

::Cerita Pisang::

Biasa dengar cerita percintaan Uda dan Dara, Romeo dan Juliet dan sebagainya yang sanggup buat apa saja demi cinta mereka yang kononnya cinta sejati.
 
Ini dara, awek yang sedang mekar
cid:_2_07E6B05407E6AD8C000F858048257800
Ini pula Uda, pakwe kepada dara
cid:_2_07E6B90407E6B5A0000F858148257800
Mereka sedang kemaruk bercinta
cid:_2_07E6C24007E6BEF8000F858148257800
Biasalah tengah kemaruk bercinta. Mereka tak endahkan pesanan Sohaimi Mior Hassan – . .jangan pegang-pegang, duduk renggang-renggang.Pergi clubbing setiap malam
cid:_2_07E6CC3C07E6C8F4000F858148257800
Mamat ini pula ialah Sumardi iaitu kawan kepada Uda yang jeles melihat kawannya bergembira.
cid:_2_07E6D58C07E6D244000F858148257800
Sumardi sudah report kepada ayah si dara. Ayah si dara hangin satu badan tidak merestui percintaan mereka..
cid:_2_07E6DEEC07E6DBA4000F858148257800
Kerana ayahnya sudah ada calonnya sendiri iaitu si Ajoi anak orang kaya tetapi merupakan samseng Kg Dusun.
cid:_2_07E6E84807E6E500000F858148257800
Ayahnya terus mengahwinkan Dara dengan Ajoi
cid:_2_07E6F16807E6EE20000F858148257800
Uda frust giler dan mengikut kata syaitan dan membuat keputusan bodoh, membunuh diri
cid:_2_07E6FAB007E6F768000F858148257800
Si Dara yang tak berapa nak dara tadi pun rasa bersalah dengan kematian si Uda.
Dia pun membuat keputusan nekad juga…
:
:
:
:
:
:
:
:
Terjun ke kuali yang penuh minyak panas…
cid:_2_07E712F807E70FB0000F858148257800
Berakhirlah riwayat mereka . Inilah kisah sadis Uda dan Dara..macam cerita drama-drama Melayu, sinetron, hindustan dan sebagainya samada nak jadikan happy ending atau sad ending dan orang-orang kita pun berair-air mata menghayati cerita ini dan memollow cerita ni setiap hari dari episod 1 hingga ke episod 49.

**aku copy email ni...tqvm pada yang menghantar..

1 ulasan:

rosmona berkata...

knp gambo xleh preview??