For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 30 April 2010

Semalam Saya Terberangan...hahahhahahaha..

 
Semalam saya jumpa Amy..
Saya jumpa dia sebab dia nk dinner bersama2 saya..
Tapi, dia datang awal sangat...Jadi saya ajak dia g beli barang kat Bintang...hohoho..jauh diawangan..
Ok2...sebenarnya sekali arung untuk servay barang-barng umah kitorang x lama lagi...
Titiba saya ternampak TV screen leper ni kan...harus hati saya gelejat nak menghiasi rumah kami..Soon OK ngan TV ni walaupun each other dah ada TV masing2...
X per la...saya pendam perasaan jer la...
Amy ckp tu bukan keperluan..tu KEHENDAK...coz dia pun dah ada TV...
hahahhaha....saya cakap aah jer la...


Pastu sampai kat Fridge pulak...
Saya buka satu2 pintu benda alah tu..
Ha...yang ni keperluaan dia kata..Sebab esok2 nk simpan stock untuk memasakkan...
Alamak....Amy request aku memasak untuk nya...
" Baiklah abang, saya akan cuba masak untuk mu..Jika x sesedap seperti ibu & lauk pauk di kedai, sila maafkan saya.."
Hurm....dalam hati saya berkata...Alamak.....saya x reti sangat nk masak....
Saya reti masak untuk diri sendiri boleh la...(",)


                                         
                                 
Ha....sofa x der jual kat Pasaraya Bintang tu yer kawan-kawan..
Kami singgah kat kedai furniture pulak..
Sebab saya ngan dia baru jer nak mulakan hidup in future ni,
Jadi kalau boleh seringkas yang mungkin perabot nak diletakan kat rumah nanti..
Wah....saya cam cadangkan Amy...(wah....dia kata asyik dia jer kena beli...kakakkakakaka...)
Membeli L shape seperti gambar diatas...wah...romantik kan..?
Ada bantal2....
Pastu laju jer amy kata...x yah la....umah bukan besar mana pun..
terkedu2 saya..hahahahhahaa.....




eiii....
Ni pun Sofa tau...tapi,
aku macam x sanggup jer duduk atas Sofa berbentuk Bibir Angelina Jolie ni...
But, its sexy Sofa yang penah aku tengok..
Hahaha...dasyat la designer yg cipta nikan..
x pernah terfikir lak aku...
Amy terus jer jalan tinggalkan aku....hooo..
dia x suka la tu....


Sampai pulak kat Katil2 ni...
Semua dia x berkenan..
Kenapa tah..
Aku malas nk tanya..
Sebab....
Semua nya Ribu-ribu Riban yer kawan-kawan..
hahahahahahha......sasah dia malas nak melayan aku kan....
Aku nak tergelak pun ada...
Nak pengsan pun ada...
Sbb nak kawen & ada kehidupan sendiri ni mmg mencabar...


Lepas ralit tgk2 barang, we all pun amik keputusan nak balik..
Coz Amy keje malam..jadi, waktu berjumpa dengannya..
Adalah singkat..
Saya rasa cukup lah, janji dia ada berjumpa denga saya walaupun sekejap..
Dan sepanjang kitorang makan...dia x abis2 cakap sy berangan...
Benci betul....tapi mmg betul pun..
hahahhaha....Angan2...

7 ulasan:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

ni ngidam sebelum kawin yer daela...?

hehehhehe

AngahSayang2314 berkata...

tak pe yg penting berangan dahulu nanti mana tahu kalau ada rezeki pasti berangan jadi kenyataan. Angan2 mesti kena ada....

FairyLilly berkata...

comel pulak fridge ngan sofa tu..i like hehehe.
elok gak ko buat entry pasal ni, elok la kawan-kawan ko (kecuali den yg jauh ni la hahaha) kumpul2 duit dari sekarang belikan hadiah kawin ko..ala2 wish list. Yg pastinya ko memang nak guna kan.

Liza berkata...

pegi ler homedec kat klcc, lagik byk brangan

sue berkata...

dr angan2la br jd kenyataan.. tul x.. hehehe

lily lotus berkata...

sexy sofa merah tu! nakkkk!

Mimy Hamid berkata...

nk amboi sofa merah tu..mengancam la...duduk je terasa kena geget....aku plan ngan megat nk beli cavenzi je...br nak hidup kan..satu set brg umah baru 1800 nok..boleh aknn