For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 28 April 2010

Usia saya dah bertambah lagi pada hari ni...


Salam pagi Rabu kawan2.....I miss u all...muaaahhhhh.......Hermmm...today im turn 29...so dah tua dah....Terima kasih pada yang wish birthday kat saya dari mlm td...membawak sampai sekarang ni....I love all my friend...x kira saper2 pun..Saya cam happy + sedih coz macam2 perkara dah berlalu sepanjang saya diusia ni...Dan Tuhan masih memanjangkan usia saya...Saya Bersyukur:))...Saya diberikan peluang menjadi tunagan orang...Saya sedang  menghayati perjalanan menjadi tunagan orang lagi 2 bulan...Kalau diberikan Umur yang panjang, saya akan mendirikan rumah tangga bersama kekasih merangkap tunang saya yang terchenta...Wah...statement...kalau korang geli...akk lagi geli ok...

Erm.....Saya rasa best sangat coz dikurniakan kawan2 yang baik dialam maya ni jugak kawan2 disekeliling saya yang sentiasa memberi dorongan dalam kehidupan...serta pengalaman pahit/manis yang x dapat saya lupakan..

Ha....ok2...saya nak citer la pasal hadiah in advanced from my lovely fiance kan....haaa....cepat2 saya nak bocor aper hadiah yg dia bagi...Ok la...saya adalah seorang yang jarang mintak2 kat tunang saya...Dan boleh dikira permintaan saya sepanjang kitorang menjalinkan perhubungan, persahabatan...++ percintaan..(tapi bila sekali mintak..harus rabak poket nya.....)hahahhaa...gelak evil jap..

2 Minggu lepas, kami berdatingan setelah seminggu x jumpa..Lokasi adalah SYP yer kawan2...sbb dekat ngan umah...ahhahahaha...Bila dah jumpa tu, kitorang akan marathon secara berhemah x mo beli yang bukan2..coz budget nak kawen ni adalah sangat besar sekali...ha....moralnya...simpan duit tau...eee...aper lak aku merapu nih...confius jap..Ok back to the story kan...

(1st dating)sampai la kat kedai Accessory  perempuan but korang jgn tanya kedai ape ea..Aku ada mark satu benda kat kedai tu..but klu dah nk masuk ujung2 bulan ni...macam membazir nak membelinya kan...bukan istilah kedekut, but kena manage duit coz kang ada emergency...harus meroyan nk hutang2 kat org...x mo k...x mo...Aku pendam perasaan nak membelinya...sigh...

(2nd Dating) Kitorang buat personal shopper tuk friend Amy..but cam biasa, aku ikut jer la..ingat x aku penah ckp dlm blog pasal purse aku yg usang sgt kat entry yg lepas?herm...Amy baca tau...hahahhaha..den dia ckp jom kita masuk kedai sinun..Aku cam...eh..aperhal pulak mamat ni nak masuk kedai Pompuan ni kan..?x kan nk belikan aku purse kat kedai ni..biar betik....(pipi dah bulat coz senyum simpul nok....)hahaha...den dia suh Aku pakai barang yang aku mark tu....tapi patern yang lain..(dalam hati jerit2 aku nak yang kat sana.....)huhuhu....OMG jeritan hati saya Amy dengar...dia suh pakai yg sy mark2 kan tu...Yey...cantik..dimata saya & matanya...SA tu sampai senyum2 dan kata BF awak romantik....coz tgk Lelaki tolong pilihkan pompuan barang..Ya Allah...sweet nya dia belikan saya hadiah yang saya nak...

Sudahnya...semingguan saya sangat happy.......coz in advanced dapat hadiah....hohohoho...I love u my fiance...saya mcm dah larik tajuk jer kan..?

11 ulasan:

misha.w berkata...

happy birthday cik dila. tak lama lg dh puan. bleh la join the club :D

Mimy Hamid berkata...

ko reveal la abenda hadiahnya...nak gak tengok..citer tada guna maaaaaaa...cepat upload tunjukkk.


hepi besday nok...moga pnjg umur murah rezeki...moga ke jinjang pelamin

rosmona berkata...

UPLOAD..
UPLOAD..
UPLOAD...

NK TENGOK.....

PS.. APPY BESDAY SIS.. ;) ADIAH AMY DH BG KAN... SO, BABAI..

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

happy birthday dilla.. :D
moga senantiasa berada dibawah limpah rezeki dari Nya.. amin...

Lyn Yusoff berkata...

happy birthday dear...
semoga panjang umur & murah rezeki..
amin...

Dee berkata...

happy birthday dila..moga pjg umur, murah rezeki..

adenium berkata...

heppi birthday dilla.....

lily lotus berkata...

happy birthday sweety :)

syazana berkata...

Kak dila Happy Birthday....yang ke??????? hehehe

ayu berkata...

Selamat hari jadi mek Daela..

mmg romantik en tunang mu itu...

(aku jelessssss)

daela berkata...

Salam sayang semua..

Pada semua yg wish bithday untuk saya...terima kasih byk2...i love u all...muahhhh2....