For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 7 Mei 2010

::Aktiviti Seminggu::

   

Salam Sayang kawan2 ku.....Rindu sama aku?hahahhaa....perasan lah kan...?X per...woooo..woooo...Aku cam nak pitam plus pengsan coz aku sendiri busy memanjang this week....Kerja kat office, kat umah...dating...semua nya melibatkan waktu...but...mana2 yang ada link FB ngan aku...tau la aku ada kat dlm tu kan...Katakan TIDAK pada berkebun & ber CAFE world...sumpah...Anyah dah berhenti dari main meinan2 tu...SEBAB PC aku jadi selembab2 alam & kadang2 kena restart semula...Angin kan....?

Isnin-Aku AL..dan ada cerita sebalik percutian aku tu sebenarnya...Sumpah aku mmg malu nak ngaku kat sini...tak pasal2 korang kutuk2 akukan....Tapi mmg betul...yang mana tahu, tahu la...yang mana tatau...korang buat tatau jer la...Sbb ni adalah AZAM aku dah bertahun2 terabai...so tahun ni 2010 aku dah dapat aper yang aku nak....hahahahahhaa.....(Amy kata..aku suka gebang2 dalam blog & FB, jadi aku keep silent n x gebang2....)alamak..ni pun dah kira cam bagi tahukan....btw...mmg dah berjaya....HIKS...

Tuesday  to friday- Kerja

Esok - Ada wedding cousin aku kat Bangi, mesti kena attand nok..."Insyaallah"

Ahad- Mencuci Rumah baru..yey....dah ada umah baru...:)

ha....okies...aku sudah mahu OUT ni....Selamat berhari minggu..muaaaaahhhh....

5 ulasan:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

selamat mencuci umah baru
hehhehe

Mimy Hamid berkata...

ala sesekali luah rasa teruja apa salah nok..bukan gebang...hehehe

Mulan berkata...

memang azab kalau dah addict to FV & CW kan.. he.. he..

salam Dila.

daela berkata...

yanie-hahahahhaa..penah giler yang...tapi best..

Mimie-hahahhaa...betul nok...segan nak bg tau..

Mulak-betul la...sy dah malas nak main..

misha.w berkata...

rumah baru utk diduduki pas kawin ke?