For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 21 April 2010

Kalau Hati saya dah suka.....


Ha....Sedih betul saya semalam....Alamak..muka saya ni reti ker buat sedih..?Saya x reti nk buat2 sedih la...walaupun sedih saya tetap nk senyum jugak...:)), ok...Saya ni dah jatuh hati kat Oakley ni...See...santek x? Oakley yang saya pakai ni?Sila jangan tenung lama2 kat pict ni coz sy hanya mengayakan nya aja..Titiba saya jadi model tuk tunang saya...Betul orang kata Tak Kenal maka Tak Cinta...ha...macam tu gak saya ngan tunang saya...bukan cinta2 reality ni yer...tapi kat Oakley ni la...Dulu saya suka tgk org pakai jer...Cam tunang saya dia Gila kat Rayban B&L..jadi...jarang2 dia nk bg komen pasal benda yg dia x suka..

Hinggalah one day, dia tengah tunggu saya, den nmpk ada sorang budak kat kawasan umah saya pakai Oakley ni lalu depan dia...Tunang saya amatlah kedekut untuk memuji seseorang..termasuk saya..but..saya dah faham sangat kerektor dia..dan kadang2 still x fhm gak...Terus dia cakap cantiknya glasses budak tu...Yang lagi best budak yg dimaksudkan itu adalah kawan baik adik bongsu saya...Jadi...saya suruh adik saya pinjam kan tuk kami KAJI...


 Yer...ni lah gambaran sebenar Oakley yang saya lenjan di atas...Amacam cantik x?Kalau korang nak tau...dalam nya berwarna soft blue. Kalau korang tgk dr luar seakan2 orenkan...but. bila pakai...cool lol..Siyes...sangat saya suka...Sampai naik lenguh kaki saya & tunang saya mencari smlm...Namun hampa...sudah tiada..now yg berlambak kat pasaran adalah Jupiter..Saya sudah berangan2 tuk memiliki sendiri..sbb tunang saya mahu membelikannya untuk saya...waaaahhhh...super syg kat tunang saya...but x der kan...n saya ttp sayang dia..


Bingkai : Polished Black
Lens: Ruby Iridium
Bingkai:Rootbear / Cyan Fade
Lens: Blue Iridium


Bingkai: Anti- Freeze
Lens: Black Iridium

Bingkai : Blue Chrome
Lens: Positive Red Iridium


Seee.....semua nya warna2 idaman saya...Mana saya nak dapatkan ni lagi...kena g obesea la kot kan...kat sini semua dah x der...Yg ada Jupiter jer...woooo...saya x mo jupiter.....x mo....jupiter mcm batman di siang hari...

10 ulasan:

iena berkata...

nih kira macam cinta pandang pertama la yerk

misha.w berkata...

ingatkan rayban td. rupe2nye Oakley. :)

Mimy Hamid berkata...

oakley pulakk..nasib baik nokk tonabg mak tak giler benda2 gini ..dia gilakan aku je...hihihi

rosmona berkata...

pheeweeeiiit...
(bunyik ala2 amy search)

mengancam pakai oakley beb.. tambah ngan pipi yg gebus itu... jadi cantik, menarik.. tertarik..

daela berkata...

iena-hahhaa..lebih kurang la...tapi sy mmg suka benda2 cam ni classic..dan saya tau akan jd sentimental value..:)

misha-
en tunang aku ada gak koleksi rayban B&L..

mimey-tu la pasalnya..

rosmona-
hahahahaha....bertambah pp tembam..ye haaaa...

i.z.m.a berkata...

adik saya adalah penggila oakley jugak.. die amik stok dari obersi, dah banyak la jugak oakley frogskin yang die dah jual kat sini..

lily lotus berkata...

ehh cool laa semuanya..bak sebingkai :P

daela berkata...

izma-hah?boleh roger2 la cam ni kan...boleh x?

kak lily-hahahahhaha....x der lam pasaran m'sia dah kak lily...sedey..

i.z.m.a berkata...

boleh2.. nanti saya tanya die model apa yang ada dalam tangan, saya roger2 pehtu!

daela berkata...

ok..thanks izma...