For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 13 April 2010

INI SAYA

Salam penuh kasih sayang u all....muah..muah..muah...Saya sekarang ni tgh mood gembira, coz FB telah menemukan saya, dengan kawan2 saya masa sekolah rendah  & menengah dulu-dulu...Mesti u all pun sama kan..?Paling best, semua kawan2 saya pun masih gathering bersama2 kecuali saya...

Eh..eh...Gambar ni ketika saya umur 10 tahun..Saya tengah darjah 4 masa ni...Mungkin masa ni, saya x pernah terpikir pasal pelajaran, kerjaya...tapi saya x pernah menyesal dengan aper yang telah terjadi...Sebahagian rakan2 pompuan kelas saya ni, hampir semuanya dah menjadi isteri orang...See...saya jer blom lagi...NEXT ok..& dorang pun dikurniakan cahaya mata yg comel2...

Masa kecil2 ni kalau putih diajar, maka putih lah yg terhasil...kalau macam saya, org ajar putih, saya lencong2 kan sikit jadi gray...sebab saya ni agak degil masa sekolah...eeeiii malu betul saya dengan sikap saya dulu...Dulu, kalau x silap saya...saya ni aktif sangat dengan sports.Paling saya suka, Net ball..wah...kelas saya masa nih, antara top 3 untuk kids standard 4..lari2 x berapa yer...x larat:)

Tengok jer lah kawan2 saya tu...semua nya ada bakat tau...GA, GD...saya antara GA & GK..kadang2 GD gak...tapi kan saya pendek masa kecik2 dulu..

Thanks pada kawan saya Mohd Nazly coz credit gambar ni...

7 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

mana satu ko nokkk

*ayu the sun* berkata...

akak pun suka netball!
sepp!

lily lotus berkata...

hehh...circle laa u yg mana satu

daela berkata...

Mimiy- kan aku dh bg arrow tu nok..hahahahhaa...aku blakang cikgu lelaki tu..:)

kak Ayu- huhuhu....masa kecik kurus kan..?

kak lily-jawapan kat mimiy:))

rosmona berkata...

sumpah tak nampak langsung muke tuh..

adoi.. sampai berair bijik mate telek pon still tak nampak..

tulun..

FairyLilly berkata...

dulu je ko aktif sport? la ni lagu mana hehehe...aku, dulu ka, la ni ka, tatap sama gak...kaki bangku

Tupai Karan berkata...

salam.. btoi2 fb ni jadik tempat reunion lak.. cam trend semua nak scan gambaq lama pastu tag mengetag xingat dunia..
p/s : nuff The Rookie