For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 1 Februari 2010

Love Month on February

Salam all my friend..Aku sebenarnya dalam keadaan x berapa nk sihat ni...Tapi disebabkan aku nak gak hapdet blog for today, aku rajin2 gak buat...Sbb blog aku dah bersawang2...Okies, sedar x sedar dah masuk bulan February 2010 dah ni...Ni bermakna..lagi beberapa bulan jer aku akan mendirikan umah tangga...eeeiii..seram bulu roma akk jap dek non...kekekekekeke..

Bg aku..bulan Feb ni...biasa2 jer...X der yg best pun..Cam biasa..bgn pg2 g keje...blk keje..!!!nothing special la...Bg tunang aku pun sama gak..Masa muda-mudi dulu2..sekali jer dia belikan bunga rose masa valentine days..Tu pun berkira...Sekuntum jer u all...Seploh hengget lak tu..Sampai la ni dia dok kecoh pasal bunga sekuntum yg soploh hengget tu...Tapi time valentine jer dia kecoh..time2 lain tidak la pulak..

happy on February..ehh..aper aku merepek ni ha.....

6 ulasan:

Mr & Mrs MonDoK berkata...

.:: Ding!!! Dong!!! How are you??? Ngeh!!!Ngeh!!!Ngeh!!!::.

ayu berkata...

Selamat bukan February jugak mek!
slps berbulan2 lamanya ari ni aku kena beranikan diri gak stayback sorg2...sbb datelina aku da dekat mek! hua hua hua

FairyLilly berkata...

cik daela ..hang sakit apa ni.Get well soon..take care. Semoga february..menceriakan hidup kita...wpun fenin dgn kerja etc

lily lotus berkata...

yeah..mari happy2

rosmona berkata...

kak... bukan februari je kite nk bergumbire.. ari ari pon kena gumbire...

weekend ni datang tak angah kawen?

queen berkata...

ye ke harga bunga masa valentine seploh inggit? ekekeke..tak pernah tahu...puas teka berapalah harga bunga yang hubby i bg masa kitorang couple dulu.... nak tulis dalam entry lah...

thanks sebab bgtau eh daela..

p/s : nak gi bali kalaau air asia buat promo takdelah mahal..RM1.5 k utk 2 orang dah boleh gasak 5 hari kat sana..