For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 8 Februari 2010

::Majlis Persandingan Anak Buah Tunang saya::

 
 Salam petang isnin u all...Hari ni mmg aku x der mood langsung..Sbb aku batuk terlampau..yeah..sakit kerongkong aku yer nyah...Nak cakap pun malas..heeeeee....!!!!!Okies, walaupun aku x sihat, smlm..aku ikut amy g umah akk nya...Coz anak buah nya mendirikan umah tangga..Majlis bertemakan Black, White & Gray..herm...nice kan?sekali sekala warna cam ni..sangat menarik perhatian..Anak2 buah Amy, mmg hampir semuanya dah remaja2..belia..Aku pun masih x berapa nk kenal anak2 buahnya..Klu anak buah aku senang..Baru sorang jer...x payah Amy nk tanya2 kan...Sasah sorang jer anak buah aku kan..Lagi best Amy dah pun jadi Atuk..heeee....Atuk2x...Coz salah sorang anak buahnya da ada anak..sasah aku pun dia kena panggil nenek..owhh..nenek rawk beb!!hahahahahahaha...

Pengantin ni sangat2 lah muda-mudi..Aku rasa la..Coz aku pun x tanya kat amy..berapa umur anak buah dia ni..Ha...yg pompuan tu anak buah nya eh..Pasni, asyik makan nasik minyak jer la...kan...heeeeee....
 
Ha...ni Amy yg snap pict ni...tu pun aku paksa2 suh amik..Korang nak tahu apsal dia x moa mik gambar?Sbb dia kata camera aku KECIK..hooo...mmg yer pun..lain semua org pakai camera besau lenses nya..Ha....kesian betul kat camera kita kan...Tu la..ari tu org dah ckp..meh la kita beli camera tu...laling x mo..ha...kan dah segankan?Kelakar betul la..cepat2 dia snap, pastu dia bg aku...heeeeee.....tu semua kehendak..bukan keperluaan...!!!Aiseh....aku cepat2 suh dia amik kek pas pengantin potong...

Pada Soba & Hidayah Akk(future MakTam) & Paktam(wakakakakakakka..perasantan.....) nk ucapkan Selamat Pengatin Baru & Semoga Kekal Keakhir Hayat...Amin.....!!!!!

4 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

mak tam taklama lagikkk

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ berkata...

mcm muda je lagi...

rosmona berkata...

nape takder gambo depan???

Tanpa Nama berkata...

Whats up people

I just wanted to say hi to everyone

Adios amigos

[URL=http://www.vpnmaster.com][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]