For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 18 Februari 2010

By Bojeng & Co

 
 Holaaaa......Good Afternoon dek non semua....Camner...offc korang masih sunyi ker..?Ker korang pun still ngah bermalas-malasan coz cuti panjang?Aku nk mintak maaf banyak2 kat saudara Bojeng  coz very the lambat aku hapdet Album yang dia bg kat aku....So'e dek non..hakak ko ni busy ngan jaga kebun kat fambil, bg ikan makan kat fisbil & aktiviti terbaru akk bukak cafe kat cafe world...Aduhai...maafkan hakak yer....Sbb akk mmg sibuk nak naik taraf kan....Korang jgn jadik cam aku...
  
 Oh yer...masa aku tunang tempoh ari, aku ada amik cameraman n of course from Bojeng..mmg masa tu aku x terlintas langsung nk amik cameraman bagai2 kan..Tapi pas pikir2 tu, baik amik jer la..lg pun bukannya selalu pun...Dah make-up lawo2 by Fiza, x kan nk amik gambo sendirikan..? Bughuk perangai la pulak klu org nmpk...So, msg2 bojeng dlm fb, deal price semua...and dia ON gak...so hire bojeng sebagai photographer tuk aku...Yey..nice job dek non..
  
 Setelah siap gambau yg bojeng & Yan tangkap 788pcs semuanya  tapi yg dia cuci sikit jer sbb tu jer yg provide dlm deal kan... den dia buat service hantar kat umah aku lak..Masa tgk tu, hakak ko terkojot borok jap..coz x sangko album yg dio bg tu sangat cantik walaupun den x berapa nk lawo kan..Eh..apsal aku terlorat nogori lak ni... cover album yg dia buat ni mmg cantik...Sbb guna material yg kalis api air..
  
 Sobab budget ciputkan...Aku suh jer la dia buat yg biasa2 jer..namun hasilnya ttp mantop u all..Terbaik la tuk aku..Korang kalau nk mintak khidmat si Bojeng ni boleh la melawat blog eh, atau Fb dia..Korang deal sendiri ngan dia..Dan korang akan rasa gumbira ngan hasil yg dia olehkan tuk korang & juga aku..
  
 Setiap detik2 masa majlis pertunangan aku, semua dia tangkap..Aduhai...malu sendiri pun yer gak..maklum jer la...hakak ko ni pemalu...bila tgk gambo sopan, santun...rasa cam baik habis...Padahal hakak x gheti dok diam...
 
Aper pun big thanks to Bojeng n Yan Again...Coz buat majlis & gambar bertambah cantik...Pada saper2 yg berminat, korang boleh jengah blog dia...Hakak pomot tuk dia tau..kalau korang segan nk deal ngan dia...meh akk tolong kan...hakak tau..ramai yg segan silukan...Korang boleh minta Quotation sendiri kat dia.. Semua majlis pun dia cover..

3 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

nok...aku tau amik dia masa tunang..ko dediam je...dahla photog aku tu kayu jekkkkkk...hangin mak

rosmona berkata...

tanyerkan la si bojeng tu.. kalo nk amik pic family outdoor bape hengget?????

en bojeng, jangan mahal2 dah la...saye ni kawan daela...

FairyLilly berkata...

wah tunang pun ada pro photographer, nanti kahwin mesti lagi gempak ni..3 album pun tak cukup :)