For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 18 Julai 2012

Seisi Bujang Bujang kembali ke zaman 90an...hampeh x boleh blah tajuk ni...:)

 Lets start the party guys..
Oho...party lah sangat kan??
Party bujang bujang tanpa Abam sayam masing masing.
Bila keadaan ini berlaku???
Dua - tiga minggu lepas.
Aku memang sengaja peram sampai lupa ada dalam draft.
Konon konon nak update, upload gambar semua..
lepas tu terlupa nak publish entry ni.
Woah....ganas ea?
Siap ada mulut dracula laaaaa....
Amboi...idea sapa yang kecoh macam tu kan??

Bestie bestie aku yang tersayam.
Semua kepala hotak masih seperti dulu.
Masih samseng lagi bila bersama..haha yang ni ayat menipu kot.
Samseng air mata mungkin!!!
Dari kiri : Punk , lynn, Ann, Saba & Jaja.
Sebenarnya tak cukup Korum.
Sorang tak dapat dikesan.
Sorang lagi tengah bercuti cuti obersi masa tu.
Dorang suruh planning dan dan tu jugak.
Sebab dorang semua dah gian nak ber karok.
Hohoho...karok sangat lah kot masa tu.
Lepas dia dia kan?

Berkarok & makan makan bukan kombinasi yang menarik.
Dah la semua nak berborak.
Lepas tu nak makan lagi.
Nak menyanyi lagi..
Now nak tambah makanan lagi.
Terus macam haru biru sekejap.
Paling best..last last semua sengkak tak boleh menyanyi.
Sebab perut dah kenyang.
Paling hampeh...nak menyanyi kena berdiri.
Sebab tak boleh nak tarik suara...hahaha.
Kawan kawan aku ni semua artis/ penyanyi kampung dulu dulu.
So...suara masih sedap lagi.
Dorang bercita cita nak masuk Kilauan Emas nanti. puiiit.
Paling tak boleh belah suara aku.
Ada ke dorang suruh nyanyi lagu Wann.
Hermmm..."Hai cik Abang..menari bersanova..."
Aku ingat dorang dah lupa lagu feberet aku tu...kahkah

Haukkk...Happy Besday untuk Club 81.
Kitorang beli birthday cake surprise kat Saba.
Maklum jelah, sepatutnya nak celebrate dengan Jana sekali.
Tapi...Jana dibawa pergi bercuti....hurrrmmmm.
Last last aku suruh tukang beli cake, tulis jer nama samseng samseng taik kucing semua.
Paling tak boleh blah, masa kawan aku Punk whatapps aku gambar..
Tunjuk gambar cake, dia tulis nama  DEQLAH.
Amboi...terang terang lagi..ahaha..sapa deqlah ni kan?
Aku ke???

Akak pipi botoks & Saba jejari runcing.
Jari jer runcing. Badan tak runcing sangat.
Dia driver malam tu.
Eh eh...best naik kereta bau kedai noks..
Jaja & Rehan.
Dua artis a.k.a penyanyi lama.
Dua dua pun nak apply di pertandingan Kilauan Emas di umur 45 nanti.
Punk Rara & Lynn.
Muka ganas, dalam hati ada taman.
Nyanyi lagu semua tangkap leleh.

**gila babeng la....lama gila dlm draft...ok babai...:)

1 ulasan:

atty's berkata...

seronok kalo dpt outing ngn geng satu kepala kan..

salam ramadhan dan selamat berpuasa daela..