For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 8 Mac 2012

Acik Wedding- ::Edisi Out door yang membuatkan excited nak joint lepas tu.....sila teruskan membaca!!!

 Hallo....Assalammualaikum...wah...sejuk bonar tengah hari romang hari ni..
Matahari kat area sini menangis sejak pagi tadi..
Mungkin bulan buat matahari merajuk..ahahaha

Ok lah, nak sambung balik cerita basi aku ni..
Lepas jer majlis pernikahan..masing masing menggelupur kelaparan.
Sebab kat masjid tak hidangkan nasi.
Akan TETAPI di rumah Farah.
Nasib baik masjid dengan rumah sekangkang kera.
Tapi...perut aku lapar kot..eh eh...semua orang lapar masa tu..
Hidangan lauk pauk ala kampung memang best.
Aku memula nak masuk rumah sebab nak ke tandas.
Last last terus pajak tempat duduk sebelah untie aku..Cik Ani.
Dah sedap makan, eh baru perasan...Abam & aku tak makan bersama..
Hak hak hak...dah la Abam tolong pegangkan handbag.
Korang tahu jer la...bila makan duduk depan makcik makcik ni..
Bersembang sembang terlupa kat laki..
Laju laju aku makan tapi sempat bertambah 2 kali nasi sebab lauk nya "hot" gila.
Nenas dengan ikan talang masak lemak cili padi.
Pheewwww...berpeluh siot.
Sambal belacan lagi..Sedap!!!
 Bila aku intai jer kat depan...muka abam macam "mus".
Tajam jer muncungnya.
Padahal dia pun dah siap makan pun.
Ala....adik adik mu kan ada Abam...sajer jer tau nak sentap sentap!!
Terus terbayangkan, abam ..handbag...Abam..handbag.
Kakakakaka....

Sepatutnya, semua gang gang baju Purple kena paksa dengan aku pergi Outdoor kat Putrajaya.
Tetapi....lepas makan kenyang...semua tarik muka kesian.
Semua pun malas.
Aku lagilah malas.
Ada driver pun aku tak nak joint. Sebab terasa macam jauh gila..
Yang pasti kekenyangan.
Last last...adalah 2-3 sepupu Aku & fara temankan dorang kesana.
Yey....kesian adik aku.
Kalau korang buat tepi kolam hari tu ke...Anyah nak gak joint.
Lepas tu..Anyah duduk bersimpuh tepi kolam...eh..!!
Gambar gambar diatas semua aku copy dari muka buku.
So...agak blur blur jugak.
Cameraman adik aku update sekeping jer gambar buat teaser..
Sangat cantik setelah di edit.

haaaa....oklah..aku dah nak balik ni..harap harap jalan tak jem.

Ok, babai....

p/s: kau ingat kau jer reti marah? Aku tak???grrrrr...!!!

1 ulasan:

Munnafendy berkata...

color purple dia cantik btul...adik ke? slmt pengantin baru utk dia ye =)