For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 8 Disember 2011

Out Door - Ini Out door Adik aku ke...kitorang ni?? konfius ke camera man?

 Peeewitttt....See the tajuk enrty lah kan..?
Poyo seantero kot.Opppsss...Assalammualikum semua..Selamat sejahtera.
Lepas jer parking kereta, geng sawan semua melangkah longkang besar.
Kalau korang nak tahu...Adik aku pilih nak bergambar di Subang Jaya.
Tasek Subang Jaya. Aku mula mula suruh bergambar kat taman dekat dengan area rumah mak tu je.
Tapi...dia nak jugak kesana. Alahaiii...ikutkan jer lah.
Pembukaan mukadimah gambar je, dah muka sengal sengal.
Akmal Loy & Nina Carina dari Sepang.
Gundu & Abam dari Tempat jatuh dikenang..
Farid nak kata single sudah bertunang. Tapi..entahlah...banyak sangat peminat.
Motif aku pegang bunga tu...macam tah hapa hapa.
Kengkonon nak feel manja manja. Sumpah bunga yang aku pegang tu buat semak je.
Buat kena duri bunga rose je..
Ahaksss...Somel tak? Matiklah...Orang bertunang tengok picture ni.
Sebab gambar kakak nya dan sepupu sepapat yang hover.
Nasib bunga sudah bertukar tangan. Nina Carina pulak yang pegang. 
Nasib kau lah nina..tangan terkena duri pulak.
Keakhirannya...rose tu...aku ambil petal nya sahaja.
Lepas tu campak kat budak berdua sedang bergambar..
Mak aku pulak pesan suruh budak berdua tu jangan berpegang pegang bila bergambar.
Aku sebagai kakak telah melaser sambil berposing manja dengan Abam.
Hahaha..memang lah tak.
Tengok gambar kat atas ni jer...korang boleh tahu abam ni manja ke tak orangnya.
Berposing kurang sopan mengejek "ling" lah ni..hahaha..
33333...adeh..sungguh la...lama kot nak tunggu sampai 30k.
Aku pun bukannya blogger yang best.
Cerita pun macam suka syok sendiri.
Yang penting, aku tak pernah nak kacau kacau orang.
Aku pun tak suka hasut hasut orang..eh..apa aku melalut ni
Aku hanya suka bila tengok nombor ni.
Cantek kan..? nombor jer la...aku memang lah tak...

** warna mata kita seakan sama..namun..hati kita..memang berlainan.
Tak diduga & tak disangka..Subhanallah..:)

3 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

abam ko dah sporting la dila..weeweeittttttttttt

atty's berkata...

walaupun daela jrg hapdet ke..kty selalu gak masuk.walupun tak tinggal komen..takecare ye.

Cho Zila berkata...

kat tasektu yerk.. dah lama tak gi dulu sellau jogging kat situ... sakan bergambar...