For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 25 Mei 2010

Midvalley - Garden

Yu hu....salam penuh bulan purnama ok...kekekekekke..Weekend lepas korang pergi mana?Busy..?Dating?Berjemuran ditepi pantai ?Mandi - manda di Desa Water Park..or...berguling- guling dirumah?Ooo...Aku adalah membusy semenjak 2-3 menjak ni ok..Ha....dah tau busy, namun ak  tetap jugak mahu memperkenalkan tunang aku pada Cik Ayu & Baby Yasser..Upsss...soe baby..Kata kawan-kawan kan...harus lah berkenalan..Sebab tunang aku memang pemalu...aisehhhh....susah betul..jenuh ajak u all...Kawan-kawan aku adalah 2-3 kerat jer yang dia kenal..Nak deal ngan Cik Ayu jer amik masa tau..Dah deal baik punya, x jadi pulak...So, ari sabtu tu, dlm subuh hening Cik Ayu sms tanya pasal plan tu jadi ker x.. & the answer is..JADI..
  
Lepas jer i Otw bersama Amy, i terus text Cik Ayu..bla..bla..bla...jumpa kat sekian-sekian..And bila dah sampai kat Midvalley jumpa gf amy then sent Wedding Invitation Card...GF katanya kan...upsss..aku x jeles ok, Wanita itu adalah kawan mereka sejak dulu2 lagi...harus gembira bila kami menyatakan yang kami juga mahu berkahwin...Dan wanita juga gembira menyatakan yang beliau sudah mengandung hampir 2 bulan..Congrat yer both of u..:)
Lepas tu baru jumpa Ayu & Yasser, then the first place yang dorang ajak adalah makan...yes..semua pun belom makan..lapar kowt.. terus orden dan makan..wah...Sedap sebab lapar nok..Lunch ari tu telah dibayar oleh Baby Ayu yakni En. Yasser..terima kasih daun keladi...Baru lah dengar suara tunang saya kan Cik ayu..kalau tidak, dia hanya senyum2 simpol je..simpol kah kan..?

 
Lepas jer acara makan-makan, Amy telah saya pow di san francisco coffee...yeeee...Ai like..Jenuh gak nak menghabiskan..sorang satu pulak tu..Selalu aku ngan amy share jer..ari tu dia cam baik hati pulak..haizzz...I nak dark Coco starbuck pulak...boleh x..?Sumpah over betul ...cam ner la nak susut berat badan bla..bla..bla...bila Amy start membebel kat telinga kan..Ala...x per la..aku jawap..ni dah penat tawaf 1 midvalley ni..kan..kan..?

 
Ha...Ni kat perkarangan The Garden gak..Ala...bersebelahan jer pon..bukan nya jauh..Eh2x..apsal lak Amy ni tarik2 tangan Aku ni...ooo...ni hasil Snap- an Cik Ayu..thanks for the pict...Ha...cam gini la...tunang aku susah sangat nak ajak bergambar bersama..nak kena merajuk bagai..baru la..sudi...ha..ari tu pun dia dok kata segan2..Aih..lantak la...biarkan jer la...Aku x kecik hati pun..Sbb dia mmg macam tu..x buleh nak kata apa dah..ok2...gambar dah x der dah...aku nak shopping pulak...babai...muaaaaahhhh....

**Majlis perpisahan habis arround 7pm...aku ngan Amy sambung shopping lagi..yahoo...duit abis...hahahahha...

8 ulasan:

ayu berkata...

wah mek! cantek pic ku itu selepas di edit bagai.. hahaahhahaaha

thanks mek, sbb sudi kluarkan incik tunang mu dr frame..akhirnya..project lps berbulan2 baru jadi kan..

Thanks to Incik AMy sbb membelanjakan kami mocha ice blended san francisco..wah full name gitu keh keh keh keh

Mimy Hamid berkata...

nok bila nak berdouble dating ngan aku lak...ehehhe ...

sue berkata...

huih berjimba beramai2 kat midvalley ek.. tpt yg plg x suka aku nak g sbb ssh nak cr parking..huhuhu

FairyLilly berkata...

Ko shopping hape kat midvalley tuh..berapa ribu habih..???

daela berkata...

Ayu-hahahha..tu la...kadang2 bukan boleh merancang pun...semua x jd...klu x rancang..jadi jer...hahahha..tq to baby mu gok..hahhahaa...

Mimy-jom..bila2?

sue-kami nek moto jer...parking x jd masalah..

fey-hahahha..ko terus ckp berpa ribu abis...hahahha...nahai ko jah...200pun x abis..hahahha..jimat2..

atty's berkata...

sedapnya lah ais blended..nak gak

kak ina mail berkata...

Dah lamanya tak pergi mid valley.last pergi mid Valley 2004.ice blended mocca peberet akak.

lily lotus berkata...

hihi..seronok ekk berhabis duit. tapi takpe hati enjoy!