For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 13 April 2009

Asam Pedas Linda Onn-Part 1

Salam..wahh..lamanya aku terlupa nak hapdet blog..sampai kena sound ngan geng2 GBM..aku ngan yan di suruh tutup blog..ahahahaa....tu cabaran tu..Yan..meh la kita bangun balik..hari2 hapdet blog ni..wakakakaa..

Ok..Lets story bout this pict...Last Friday ari tu..GBM ada buat gathering kat ASAM PEDAS LINDA ONN kat Ampang..sebelah TESCO Ampang yer..Ari tu turn kak rose open table..Thank kak rose..
Ni sotong bakar ke hape ke namanya...Aku sesampai jer dah ada sotong ni..kak Red ngan kak ayuthesun dah order kan tuk kitorang sumer..Cumer air jer order sendiri..

Ha..dalam bekas ala2 jepun tu dorang letak nasi..Ok la.. makan kat sana..len kali boleh ajak famili aku p sana pulak...Tapi...nak suruh sape open table nih???wakakakaka....aku yang ajak...sure aku yg kena nnt...Mesti korang mcm konfius jer sbb ada duit kat table tu???nnt aku cer okies???


Ha...ni lah lauk aku ari tu...Ikan kembong jadi pilihan hati aku mlm tu...Aku mmg suka mkn ikan kembong..Ikan besar2 aku kureng sikit..Korang ckp la sedap mcm mana pun...aku hanya boleh rasa sikit jer...Aku mmg x suka mkn ikan besar2..tatau nape...
Ape pun...mmg best masa jumpa dorang ari tu...lebiu...muah3x....

13 ulasan:

Umi Mia berkata...

ooooooo ada part-part yer..saja jer tau Dila nih....huh

daela berkata...

kak rose-
adoi...x sempat nak membebel panjang2..nnt kantoi la...hahahaaa...sabar yer..lebiu..

ayumadura berkata...

Salam..
dilaaa...syokknyaaa mkn..sedapp tuh...
lagi sedap bila dibelanja kan..heheheheheh..bertambah2 rangupnya.. ;)
bila lagi part 2? tp jaga2 kan terkantoi lak dgn abg haji...hahahahahahah

daela berkata...

ayu-
tu lah pasalnya...nnt kita lunch sesama yer...kat mana ayu???boleh kan???
jaga2 cik salmah...abg aji dtg..wakakakaka...

haya_yaya berkata...

mmg ade org yg x mkn ikn beso2 ni..xtau nape..kot rasenye ke..
tp akak ko ni,on jerrrr....**ank sedara linda onn nih**

*ayu* berkata...

haah la dila.. siap berpart part lagik.

adie-ishmael berkata...

kari ikan kembung...hmm...sedapnya...nak pi juga la.

daela berkata...

kak ayu-
hahaha...tulah pasalnya..cover line nih..

daela berkata...

abg adie-
ni bukan kari la abg adie...ni asam pedas...wakakakaakaa....nama kedai PUN ASAM PEDAS LO..

Ahkak Merah berkata...

dila

part 2 bila kuor ek?

nxt week ke next month?

eh pekabo orang kampung SB?

daela berkata...

ahkak Merah-
hahahaha....part2 jap2 lg ni..tgh buat ayat power gila ni...ahahahaa...nahai kak red..
org SB sumer sihat...

daela berkata...

kak yaya-
tah la kak...dila mmg kureng sikit kat ikan beso2 nih..

Casper a.k.a wifee en.atan berkata...

oooo mmg nampak sedappp..sotong tu maverlous jer rasanyaa