For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 15 April 2009

Asam Pedas Linda Onn-Last Part a.k.a SIY Product




Wokey...2day aku nak cer sikit Pasal website langsing dengan siy ..Aku sebenarnya pun kategori gadis2 montok yer..makanya Product ni amatlah seswai ngan aku sebenarnya..Tapi, disebabkan masalah2 yg x dpt nak di elak kan..aku simpan, pendam dlm ati jer nak beli benda ni..walhal..dlm hati aku gelejat jer memberontak nak beli..Aku kan ada project baik punya bulan 5 nih...so...kena spent sikit maa...Kak Red ...Boleh x mcm nih???wakakakakaka...








SIY ni sebenarnya seswai tuk menguruskan berat badan???hahaha..yg buat n3 ni pun bulat2 gebu yer..kikikiki...Mmg seswai pun..klu korang rasa nak cuba..boleh la tgk kat blog kak Ayuthesun ngan
Redmummy.com. sbb dorang yg lebih arif tentang benda2 nih..

Waktu aku jumpa dorang kat APLO ari tu..kak red ada bg try sample CLENZ salah 1 product dr SIY(kak mas bg kak red,n kak red agih2kan pada anak2 nya yer...)..truly rasanya sedap..dan pastinya selepas tu aku memerut x henggat..aku dah la jenis senang nak buang semua benda pas makan..hurmm...asyik jumpa dr.tan jer pas tu...









One day aku pun akan cuba jugak..moga2 yer...
Semoga Mak merah, yan, kak sid n kak ayu berjaya dlm misi kali ini..Aku ngan kak rose x joint buat masa skrg ni...
**makan kena jaga jugak yer..jangan ler korang hentam makan bagai2..nahai sampai bila2 x kurus!!!!











10 ulasan:

Umi Mia berkata...

abeh dah..ingatkan ada 6 episod entry nih..ehehe...ooo Dila teringin gak yer...kak rose kalau free..maw lah..akakaka..sama ah..kak rose pun ada projek gak bulan depan nih..

atty's berkata...

kty ni bila lah nak insaf tegolong dlm gadis montok jugak nie..ekekekeke

*ayu* berkata...

hahahhaa.. akhirnya langsai jugak cerita APLO ek?
huhuhu...

mana gamba von? napa tak grab sekalik? :P

daela berkata...

kak rose-
ahahaha...tulah..kena korbankan salah 1 kehendak nih...hiks..!!!

daela berkata...

kak atty-
ha...tu lah memasing tergolong..sapa nak tolong kita ni kak atty????

daela berkata...

kak ayu-
gambo von x boleh..walaupun..kan???ahahaha...

Diana-k berkata...

projekkkk menderrrrr nieeee???

daela berkata...

diana-k
ahahaha...kak d, ada pojek sendiri..kak rose ada pojek sendiri..

wallpapersdeco berkata...

hi have a nice day.. looking for wallpapers for your house, office or shop? feel free to visit my blog. Thank you.

lily lotus berkata...

pastuh jgn lupa workout! itu pun sama penting...