For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 30 Disember 2008

The redmummy POTLUCK yg CERIA...

salam keceriaan semua..By the way, ni adalah seluruh warga bloger yg dtg dari setiap tempat dan daerah..termasuk lah ai n kengkawan ai yg bertungkus-lumus ari tu..dorang ni mmg spoting n meriah gitu...wlupun ai berdiri betoi2 blakang kak red,hahaha...sasah nk menyorokkan badan yg besor lah tu....pict ni ai cilok dari sawanila.com hahaha...jahat kan...ai bukan x bw camera...tp...mcm x sempat nk bw kuar pulak..mmg bukan terlupa...tp,tgk byk sgt lensa camera...tu yg...simpan je lah...hooo...klu ada yg x suka ai amik dr blog kowang...ai m soe....
hahaha...ni pulak, akk yg mai dari nun jauh...singapore..bilalah akk tu nk buat potluck jugak ...manalah tau...boleh ke sg pulak nnt..!!!hahahaha....hakak kena blasah ngan GBM nnt...sbb nk g KLCC pun x reti naik LRT...hahaha...cuba imagine klu hakak ke sg???x sampai la tu...gamaknya..

ni...tatau tgh bincang ape tah???hakak lupa ni....ni musti koje si bojeng diana-k nih...ada tangkap pict gini???apa pun...thanks...sbb jd photog kami yang setia ari tuh..

ni pulak...MYA...ada gak baca blog dia...tp hakak ni...silent readerlah kak mya...esok2 daela tinggalkan jejak yer...ok taKkkkkkkkkkkk???? Mya ni santek...!!!

ni pulak misswawa n miMiE aZim@Sk ^V^ ape pun dorang ni mmg best...wawa& mimie slumber jer tegur hakak ni tau...mcm dah kenal lama...hakak suka dik non oi...masa nikan..hakak rasa mcm femus jer...mengalahkan kak red pulak..(soe kak red)kikiki...mana x nye..semua nak bergambo ngan GBM ni..x dak kak red pulak tu...ha...gasak lah kak red...bg kami GLAM jap yer...


ha....ni pulak geng2 GBM..ai mmg sampai yg paling lmbt...nk tau ape sbb...???sebabnya x jumpa arah tujuan lokasi..akk ni dah sesat 1jam 30 minit tau...mmg dah bengang tahap maximum pada diri sendiri n driver..bukan main susah nak cari tempat yg diana-k bagi ni ...sebenarnya...hakak kau ni yan...x familiar sgt area sini...hahaha...

pict ni...comelkan???ai suka tgk kak red senyum..mesti dia syok...sbb kak ayu the sun telah menghadiahkan dia banner tu kat kak red...sememangnya...2nd meeting tu...kak ayu dah bgtau GBM pasal banner ni..mmg nk suprisekan kak red!!! Nampaknya kak red suka..hiks..

huahh...i love u..all....thanks 4 coming!!!
muahh...




17 ulasan:

Umi Mia berkata...

yeay dila dah update...ingatkan taun depan baru nak update..hahahaha

miMiE aZim@Sk ^V^ berkata...

hihihi kena la tegur utk hambik gambo.. takkan nak rentap ajer.. karang marah plak owang.. keh keh.. kenala tanyer walau tak kenal.. ahli gbm kan kiter harus ucapkan ribuan timer kasih.. tader kowang takder potluck tau.. ai suker tau.. thn depan wat agik eeeee.... hupdet miE blom ada agie.. nanti lau dah ado jgn lupo singgah tau.. hihihi

miMiE aZim@Sk ^V^ berkata...

masa tuh ramai nak hambik gambo ngan GBM kan.... hihih kak meyah pon sibuk sibuk... nak jumpa cam nieh tah tah tahun depan baru ado haaa.... hihi apa pun u gurl rawk!!!!
thanks a zillion!!!

Mya berkata...

i pun baru update.. :D

good job girls! next year buat lagi eh?

Kak Red berkata...

dila dilaaaa

sib baik ko jumpa blog ko dila

akak ingat ko x nak update dah

ahahhahahahahhaa

daela berkata...

umimia-
kak rose...dila ingat nk jugak hapdet taun depan...tp...awal2 lg...hampir2 kena fire...ngan buzer kak red tu ari...kikiki...

daela berkata...

mimie aziem@sk-
hahaha...betoi tu dik non oi..hakak ni memalu...hahaha...

next year tu GBM x janji lg..tp moga2 ada lagik....yeeehaaaaa...

daela berkata...

kak MYA-

kitorang berharap2 jugak...hiks..

daela berkata...

kak red-
yeah...komen yg dila tunggu2...thanks akk sbb sudi melawat blog dila...sob3x..sungguh terharu seii....

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

best kan bila ada gather2 bloggers....he he he..sorry tak dpt join ari tu...


(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::

daela berkata...

yanie putrajaya-
aah...mmg best,moga2 tawon depan...kita bergether2 yeah...

Unit Trust Consultant berkata...

hai kak, sajer singgah-singgah dan salam perkenalan, meriah yer kak, ingat masa zaman saya bergeng-geng dulu...sekarang ni dah sibuk, tak sempat nak bergeng2, sempat dengan kerja dan family jer..

daela berkata...

Unit Trust Consultant -
thank...coz sudi singgah...mmg meriah tau...tawon2 akan dtg...joint ya...klu ada buat lg...klu nan ado...sila abaikan yer dik non..

sistyah berkata...

sy sedang buat lawatan ke GBM. keep in touch!!

daela berkata...

sistyah-
yeah...keep in touch gurl...muahh

Wawa_Nadwa berkata...

best gilew arituh.
cume tak dpt borak lame ngn akk sbb aku bz la sgt!!!!
=)

daela berkata...

wawa nadwa
ye lah wawa...next time k???nice meeting u...