For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 17 Disember 2008

potluck Redmummy.com

salam sejahtera semua...meh la korang semua, kita memeriahkan majlis potluck ini bersama2...
semua di jemput hadir k...x kira la sesape pun..
Name :

Url blog kalau ada :

Nick yang selalu diberi di dalam redmummy.com jika anda bukan silent readers:

Jenis makanan yang akan dibawa:

Jumlah kehadhiran:
(kalau single nak bawak mak ke adik badik ke, yang kawan nak bawak berkawan2 ke ha gitu)

Mobile No:

and, semua yang nak join ni kan, meh copy paste template bawah nih and email ker potluck.redmummy@gmail.com


13 ulasan:

*ayu* berkata...

yay! dh pomot!

Hanarose berkata...

u... ai nak join gak tapi i segan lor.. i nie silent reader sajork... leh kew???

p/s: tukau2 link ngan ai leh x??

daela berkata...

KAK AYU-
hahaha...daela no idea...just copy kat akk punya ja...soe...late pomot!!!

daela berkata...

hanarose-
boleh hanarose..x per...dulu daela pun cenggitu juga...sila lah email di add email yg disediakan..

Diana-k berkata...

uit uit...kak d nak join la potluck nie...hreeeeeee...

daela berkata...

diana-k
haah...buleh...cepat la...akk mmg tunggu diana-k nih!!!
hiks...

kojah berkata...

kasikkkk flying kiss je la utk pOtluck nih...sob sob sob!!

daela berkata...

kojah-
flying without wing.....hahaha...westlife!!

rosmona berkata...

akak..org dah tempek pic kawen..

nueeunlimited berkata...

hye..i pun silent reader jer. i segan la..gpun bru jek 3 bln ngan dnia blog nih. just ska2 bca blog owang len.hihi...klu de peluang i mmg nk g. nnt i ajk kaum krabat's yg de blog gak ek..

daela berkata...

rosmona-
thank...akk dah tgk...comeiiii!!!!hiks..

daela berkata...

nueunlimited-
ala...x per...silalah...kita meramaikan majlis..

This is .... berkata...

hi have a nice day.. looking for wallpapers for your house? or your friends/relative interested, visit my blog!