For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 29 Mac 2013

Aku Ketagihan menyopping kat Groupon.. Alamak...!!!


As salam dulu kengkawan.
Bukan aku budget makan kat tempat best best or mahal mahal.
Kepsi pun aku rasa cukup mahal untuk makan hari hari..
Owhhhh kedek weeeeeeiiiiii.....kahkahkah
Aku lebih selesa makan kat warung.
Sekali sekala selesa lah.
Kalau kerap....taukeh ayam pun bengkrup ye kan?


Ok, aku nak bagi tahulah.
Abam kan memang tak gemo kalau binik tembam dia suka membeli belah secara on9.
Ada je dia nak kondem.
Yer uols, aku pernah beli barang kat satu shop ni, tapi entah x pernah guna pon poduct nya.
Rasa macam kena tipu.
So, semenjak itu aku tak pernah membeli by on9 lagi.
Aku pun tak kuasa nak pergi kondem si penjual.
Tu hak dialah nak menipu.
Kalau costumer cabut lari...tak mahu beli , bagi aku cukup untuk pembalasan.

Aku perangai serik sekejap jer.
Lepas groupon setiap setengah hari akan email macam macam.
Terjebak tengok lah jugak.
Curi curi tengok tempat tempat percutian.
Agak best.
Tengok food pun kerap jugak.
Tapi korang kena pastikan yang betul betul diyakini halal.
Sebab ada gak jual yang non halal.
So, masa nak membeli tu sila hati hati.
Kalau was was wi sufi, jangan beli.
Senang bukan?


Salah satu dari promotion nya, ni The Manhattan.
Phewwww...harga kalau tak beli kat groupon bapak mencekik.
Nak masuk makan pun belum tentu.
Kalau setakat makan berdua sampai seratus lebih hooo...x berbaloi.
Abam bukan suka makanan macam gini.
Semua food include air masih bawah RM60.
Food pulak semua giant platter.
Sumpah senak perut kitorang berdua.
Makan rushing rushing sebab lepas tu nak tengok wayang pulak.
Yey...dah lama tak dating tengok wayang.
Tak meyempat.
Selalu curi curi beli kat astro 1st lepas tu owner kena bayar.
hahahahaha...nasib lah kan???


Ok, food semua tidak mengecewakan.
Sedap & banyak.
Btw, aku beli 2 set kupon kot.
Satu dating dengan yang tersayang..Abam lettew..
Satu lagi lepak dengan kengkawan.
Kannn....best jer.
Bila lepak ramai ramai, confirm selagi tak tutup mall tu,
kitorang tak nk gerak ke pangkal jalan.
Banyak nau gosip nya kan...

Lain kali korang rajin rajin semak kat Groupon ni tau..

XOXO,

Daela

3 ulasan:

applemintlady berkata...

Kalau was was wi sufi..kah3..

Uncle Lee berkata...

Hi Daela, I love this place you went to. Looks very nice and the dishes betul sedap best.
The salad looks so fresh and crispy.
You have a nice weekend, simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

daela berkata...

Applemintlady - was was x yah beli...yer dok?

Uncle Lee- hai uncle, memang sedap ok..heeee..:)