For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 22 Mac 2010

Karok- Korok

Peewiit...Long times aku  n adik-berdik aku x g melalak bersama2..last  ngan dorang lepas aku bertunang, lepas clear cuci pinggan mangkuk bagai, cousin2 aku semua dah kecoh2 ajak aku ikut sekali,hahahaha..terjebat..but mlm td, adik beradik aku jer..upppss...apsal tunang ai ada?hu...nk be apart family aku x lama lagi, kena la joint dorang..Farano pun ada..tp, hakak ngan dia dah biasa..kalau nak tau ni 1st time amy, joint family hakak...yeeehaaa....
Abg aku ngah menyumbangkan lagu...yg pakai seluar pendek tu arul..dorang g karok selamba kodok jer, beli air kat station minyak..den songlap bawak masuk karok ni kan..seb baik org x nmpk..Padahal kat depan pintu dah tulis besar2, food & drink out not allowed.. haaa...
Upppsss....Alili ngan uncle..Budak alili ni segan giler ngan amy..Nak kata x biasa jumpa, penah jer jumpe,selalu gak borak2 dlm tepon ngan amy, haizz...Alili dah besar,dah pandai malu ngan orang..tapi..mlm td, alili selamaba jer bergurau senda ngan uncle nya tu...macam2 dia borakkan ngan amy.Tah hape2 soklan pun dia tanya..contohnya:

Rumah uncle kat mana?
kenapa uncle x buyai2?(nyanyi)

Dan macam2 la soklannya lagi...Aku suh amy jangan layan budak kecik tu...kang bertambah pening unclenya melayan...
 
Korang agak2 aku nyanyi x mlm td?oooo...aku nyanyi gak..tuk lepaskan tekanan ker?upsss...hakak bukan jenis yg ada tekanan ker sakit jiwa ker...x der dalam kotak hati akk..Kalau akk stress sekalipun akk x tunjuk kan kat org..Ngan cara tu jer akk rasa release tension akk terlepas...Nyanyi lagu yang agak keras..hoo..confirm jerit2 sikit..free n easy la strees akk pas tu...Tu pasal akk suka karok yer kawan2..

Tunang akk nyanyi 2-3 buah lagu jer..tunang akk malu katanya...aissss...X per..mula2, sok2 lusa ok la..kan laling kan?Malam td pas berkarok akk & dorang blk dekat pukul 1am...wahh..pagi2 mata akk dah ngantuk...

6 ulasan:

rosmona berkata...

ahahahha.. keluarga karokk...

agaknyer ape la en amy nyanyi mase karok tu ekk...

malu2 pon 2-3 lagu gak layan..
malu apebendenyer tu?

daela berkata...

wana-
buyai2 jer 3 jam..klu 2-3 lagu tu kira malu la....sampai alili tertido2..tapi rugi r...malu2 meowww..

FairyLilly berkata...

daela, ko karok lagu hapa? mana datangnya buyai2 tu...so cute hehe

Mimy Hamid berkata...

bagus bagus nok bawa tunang join sekaki...

daela berkata...

fey-
ak kalau nyanyi, lagu ya hamat rock, jiwang2 tu cam lagu dulu2 artis wanita cam dayang ku intan...hahahahha...buyai2 tu alili yg bagi nama tu.tah mana dia dpt pun aku tatau la..kalau dia mengadu ngan nenek nya a.k.a mak ak, dia ckp.."nenek mlm td alili g buyai2 ngan anyah.."hahahaha....memula mak aku x fhm gak..!!

mimy-hahahahaha..betul tu nok..dera jer sekali sekala..

lily lotus berkata...

layan selagi boleh..hihii..syok2