For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 10 Mac 2010

Jom Makan Subway

 
 Yeeeeha....semenjak 2 nikan...aku jarang2 betul jumpa tunang aku ni..Dia busy jer...Seminggu sekali jer jumpa tau...Kesian aku dia...Coz keje ikut shift, so x nk lah rasa dia tertekan ngan waktu keje n lepas tu kena paksa jumpa aku pulak kan..?Bila dah kuar dating bersama2..makanya dia akan ajak aku g makan...walaupun dia tau aku berdiet tapi dia ajak jugak...Aku mmg selalu gak makan kat subway...but x penah la pulak nk order yang long punya kan..?See...korang agak2 yg mana untuk aku?yg long tu...?no..no..no..bukan...Yg masih dalam bungkusan tu aku punya..subway yang panjang tu Tunang aku punya..owwwhhh....mentang2 la slim kan?sajer jer dia tu..
  
 Roti feberet aku nan ado pulak masa ari tu...Habis katanya...So...feel sedih jap...Honey Oat yang hakak suka ..yg aku n tunang cekik ni Pamerson Oregano nama roti eh..Sedap jugak la....So..so jer..aku memula mcm x percaya yg tunang aku ni sanggup nak makan subway yg panjang ni....eeeeiiii...dia jer yg tamak2 haloba nk makan tau...Lepas baca doa makan terus dia makan...heeee...separuh jer yang habis...lagi separuh x habis...ha.....tu la..aku ckp amik separuh jer...tapi dia atas kepala  ada batu juga...hahahahahha...aku, abis...coz separuh jer kan..nk tolong habis kan dia punya tidak lah yer kawan2....mau nyer muntah subway pulak kang...erkk...dah kenyang..jom balik..

8 ulasan:

*ayu the sun* berkata...

akak rindu subway! lama x makan...
so ni dating hari ahad tu keR?
hik hik hik..


VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

Mimy Hamid berkata...

nok ada aku kesah nk makan yang long nya...aku sukaaaaaaaaa....rugi wooooooo....ehehhehe..ko pe kes ngidam gak ke wahai cik tonang ..cam aku gak la

sue berkata...

ni makn ker melantak nih!!! hehe... habis ker yg panjang tuhhh????

FairyLilly berkata...

haha...ingatkan tunang ko makan habih, tapau bawak balik ke..opps daela punya yg cinonit tuh habih ker

Liza berkata...

lama dah tak makan subway, dulu almost once a week

daela berkata...

Kak ayu-aah kak ayu..sbb lama sgt sy tunggu kan...ha..kena belanja sy...seb baik sy x tamak2..hohoho..

mimy-hahahaha...aku x mengidam..subway ko..aku mengidam ROJAK...ptg tu muncung jer aku ajak cr rojak tau..pastu dia kata Subway pun cam rojak gak..

sue-nafsu semata2 sue..org tamak selalu rugi..hahahahha

fey-aku punya yg cinonit tu jer...tu pun x habis...mana ada nk tapau2..dia mkn isi2 jer..roti x..

kak liza-dulu sy pun sama kak...skrg ni jer dh kurang..

Merah Baldu berkata...

sedapnye..bru tau kat s.alam pun dah ade..

lily lotus berkata...

mak aih..very the long punya..kalau ly makan share dgn anak jerlah jawabnya