For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 14 Februari 2011

::Rindu::

Hai...korang, salam penuh kerinduan kat korang semua.
Lama kan aku tak menghapdate blog.
Saja...bagi korang rindu kat blog aku ..
Hahaha.ada kah yang rindu?
Ok lah..meh nak cerita sikit.
Malam ni macam biasa, Sayam akan masuk kerja malam selepas kerja pagi.
Toreh getah pun ada shift ok.
Sebelum sayam nak bersiap siap nak pergi,
Aku terpandang berlambak album kat hujung katil bilik kitorang.
Siyes, dah lama tak tengok gambar gambar semenjak FB dah menguasai diri.
so, aku pun bukalah  satu persatu gambar kahwin tu.
Titiba rindu nak jadi pengantin balik.
Titiba rindu nak jadi Raja Sehari semula.
 
Ha..titiba pun rindu nak pakai inai balik macam gini.
Sumpah, bersepah gila pakai inai time tu.
Kalau boleh undur masa, nak buat cantik cantik.
Korang mesti ingat kan, time aku sibuk pakai inai ni,
tup tup..perut memulas nak memerut.
hadoi...keluar peluh jantan nok..!!
Ini pulak jari anak buah kesayangan aku.
Dia pun sibuk nak berinai.
Dia kalau pakai inai, 15 minit pun dah kira lama sangat lah tu.
pastu, kondem kat mak aku..cakap kenapa inai dia tak semerah org lain.
ha..budak budak sekarang ni..mmg banyak akal.
ada jer soklan & jawapan.
hahaha..ok lah, itu saja rindu yang aku nak kasi korang tahu..
da...opssss...selamat hari kekasih hari ni.

3 ulasan:

FairyLilly berkata...

Hi teringat kenangan lalu ke.
Teringin nak pkai inai? Hehehe pkai je la, biarlah org kata pengantin evergreen hahaha

atty's berkata...

tingat masa kekecik dulu .suka benor pakai inai

hanani berkata...

Teringat kenangan lama,mengusik memori..Tak pe,pakai je inai tu. Trend dah sekarang..Tak semestinya hari perkahwinan je sekarang. Kan??

Entri Terkini: Nak tahu tak??Jom baca...