For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 16 Julai 2010

Outdoor Lepas Nikah

 
Ha....soe2..aku late hapdet blog weeeiii...Actually aku mmg da ada pict sendiri from Cik sue...yang konon konon nak hapdet, pastu..aku merayau dalam pesbuk adik ipar aku...maka terjumpalah hasil tangkapan dari camera mereka..Seperti yang aku ceritakan...Aku & Amy mmg ada buat outdoor pict..tapi tepi longkang jer..Flat yang kitorang pandang tu adalah umah orang tua aku...Adik adik ipar & anak anak buah Amy semua boleh jadi paparazzi ko...coz dorang suka bermain ngan lensa...

 
Cak...Bunga tu cantik x?Bunga tu aku beli sendiri tau..beli kat lovely lace kat dalam Giant Kelana Jaya..Gigih mahu berbunga sendiri..padahal Mak andam from Alfinaz tu dah sediakan bunga..Boleh jer pinjam untuk nikah, tapi aku lebih prefer bunga yang aku beli sendiri...now bunga tu dah simpan balik dalam plastik..Ada sapa sapa mahu sewa...?hahahahhaaaa....

 
Kat tepi longkang pun jadi berpose kan? Masa tu kan kira waktu tengahhari...Orang lalu lalang sikit punya ramai kat tepi jalan tu..Dalam ramai ramai yang lalu, ada sorang kawan a.k.a akk yang pernah bekerja  dengan aku dulu call :

Kak Ecah : Salam deknon

Aku: Salam

Kak Ecah: Syok ekau bergamba ngan dak amy yo..(dia org nogori)

Aku:Ea...mana akk nampak?

Kak Ecah:Alaaaa...ekau berposing kek topi longkang yo kan td..?

Aku:Akakakakakaaa......padan la den donga ada orang hon hon kek topi jalan nu ha..

Kak Ecah: Haaa...den la yang hon hon ekau td....


  
Owh...yang baju biru tu adik ipar aku..Korang nak kenalan x?Hahahahaha...kena sumpah aku dengan dia karang..Soe faka..Dia sangat pemalu...hahahahaa...baru sepatah dua bercakap ngan dia..Ai pemalu ok..lain cam abang dia yang nampak pendiam ni ha...tapi..kuat membebel..

 
Masa ni ngah focus kat camera bojeng...eh..tah...camera sapa tah...Konon konon manja sangat la masa ni...uuuiiii malu you..

 
Aksi drama drama tempatan pun ada..Yang ni idea adik ipar aku gak ni...Puan Wana..Motif suruh begini pon aku masih tertanya tanya..Yang penting drama gini yang buat gambar jadi cantik..heeeeeee...gud idea adik adik ipar ku..Yang belakang Amy tu..Akk ipar aku..hahahhaa...commeeeiii...

 
Ok..Sudah tamat aksi aksi tarik menarik & posing posing selepas bernikah..Ni semua pakai camera suku sakat den yo...Cuma bojeng punya jer blom dapat soft copy lagi..Opppsss...over lak pict ni..Amy suap suap aku nasik pulak..heeeeee......next aku update hari bersanding pulak....

6 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

hehehe aku suka beramai ramai follow tu..gedikk la...but nice..tak sabo naknengok pic outdoor ko nok

Lyn Yusoff berkata...

comeyyyyy...
suka pic yg reramai tuh..
sweet jer.. dah cam gerabak keretapi... hehehhee

daela berkata...

mimy-oudoor kejadah nye..buat tepi longkakng jer nok..hahahahaa...

lynn-heeee...tu baru sikit jer tu..dah mcm gedabak keretapi...heeeee..

atty's berkata...

kty suka gambar yang tarik menarik tuh .ekekekeke..

kella berkata...

haaah... pic reramai tu sangat unik! best la! :D

lily lotus berkata...

seronok layan semua pic spontan tu :)