For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 15 Julai 2010

:: Aktiviti Selepas Nikah::

 
Heeeee...Somei x picture kitorang?Ni adalah hasil kerja tangan my official photog yakni Mr. Bojeng..Lokasi pengambaran ni adalah ditepi longkang u all...Siyes...ahahaha..Seb baik x bau masa tu...Gambar ini i curik dari FB dia..Masa aku bertunang hari tu pun aku gunakan khidmat dia..Dan sekali lagi aku & Amy amik dia untuk Photog Wedding & nikah pulak..Tapi dia baru TAG aku sekeping gambar jer...yang lain lain picture dibawah adalah ikhsan dari Cik Sue & sepupu sepapat aku..


Macam skema jer gambar ni tau..Cam sopan jer My Hubby duduk..kekekekkeke...Sepupu aku cakap Amy duduk bahu nya senget macam mat rempit..Yer ker?Ha..mesti korang tertanya tanya mana punya set pelamin aku sewakan?Sebenarnya Aku memilih Set Pelamin & Andaman untuk hari ahad dari Butik Alfinaz yang bercawangan di Bandar Sunway.Pada bakal bakal pengantin yang inginkan keterangan lanjut mengenai Butik ni korang boleh email aku ok...


Eh...eh...manjanya..heee...malu tau ai kena suruh posing gaya gaya cam gini..My Hubby sangat susah untuk bergambar bersama ketika we all bercinta cinta membawak ke status pertunangan..Memang sangat payah..Malu , segan tu lah alasan yang dia selalu kasi kat aku..Tapi aku lebih memahaminya...So, aku x penah pon nak paksa paksa dia..


Meowwwww......Sungguh segan silu akk tengok pict gini...Bila mulut bising bising didepan aku suruh berposing itu ini begitu begini terus aku menjadi kekok untuk berposing ala ala manja tau...Nasib baik titiba Hubby aku pandai berposing walauponnn dia ANTI posing posing ni deknon hai...terkujat jap bila dia x kekok pun bila disuruh mengayakan gaya gaya romantis..heeeee...


Ye..ye..ah...Rawk beb..ni adalah rekaan semata mata..Penat giler posing posing lepas nikah tu..Dah abis idea dah masa ni..Hubby aku relax jer..Aku plak yang over masa ni..heeee..peace laling...:))


Ewah ewah..kerek betul lakonan dalam picture ni..Hubby aku kalau buat muka gini memang la seswai sangat..Coz mukanya agak garang kalau dia serius..Huhhh...Teringat zaman zaman diawal perkenalan...heeee...:


Pose yang paling cool & steady yang pernah hubby aku buat setakat ni..Sungguh sungguh romantis...weeee..malu ai sekejap tau..Shy shy...


Haaaa....penat aku tahan nafas tau..coz nak bagi gambar nampak kurus..Hubby aku maintain senyum simpul..owh..kat atas pelamin dia sangat suka ajak bersembang..ada jer yg dia ceritakan dan aku pun ketawa..sbb setiap kali aku suruh dia senyum..dia akan buat aku ketawa.tu pasal senyum meleret jer...heeee..


Bergambar bersama abang aku..Dia dan adik adiklah bertungkus lumus menyiapkan semua wedding planner yg x seberapa ni..Kalau korang nak tahu, abang aku nilah chief yang masak untuk tetamu datang menjamu selera...Semalaman dia x tido ok...sbb kena masak nasik briani tuk guest...heee...A big thanks to u bro..


Yang hubby aku peluk tu Arifah.Dia ni anak yang mak aku jaga sejak tapak kaki nya 2 jari..Since a baby gitu..now she 6 years old..Yang aku peluk tu..Alili..owh..sekarang dia sudah kurus sbb terlalu aktif..Baju yang putih bersih tu, titiba jer bertukar coklat..ha...korang faham faham sudah la ea..ngan perangai dia yang aktif tu..owh....akhirnya berjaya juga aku menghabiskan cerita kat pelamin ni...ada lagi kot pas ni..tapi seisi Outdoor..plak...muntah ijau la korang..heeeee...

6 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

amboi posing2 pelamin pink kannnnnnn..i like...dari jauh aku dah nampak terus aku cakap WOWWWWWWWWW

Ena berkata...

cantik picturenye..

nampak happy..

seronok bila dapat abadikan gambar kawen dengan hasik yg memuaskan.. ;D

Liza berkata...

sakan yer posing, nice pics by the way

Lyn Yusoff berkata...

Romantic!!
jeleousssssss i tau... hehehee

atty's berkata...

so sweet..and romantis..

kella berkata...

amboi.. chumey..chumey chumey.. takda words lain dah melainkan chomel weh.. :)