For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 18 Jun 2010

::Montel- Gebu- Gemok::

 
 Salam Jumaat kawan- kawan...today, aku nak cerita pasal makan lah..lama tak cerita pasal makanan dalam blog aku kan?Tajuk kat atas tu memang la agak menakutkan kan..nak-nak aku dah nak dekat mendirikan rumahtangga x lama lagi...:), but ni semua gambar lama...heee....Korang penah makan pancake durian ni tak?huii...sedap boliau ko...menggagau aku meroyan mintak Cik Abg merayau  dalam Garden tuk cari benda alah ni..Siap sms kawan-kawan untuk cari lokasinya...huhuhu..akhirnya..dapat jugak makan pancake durian ini..dan sangat sedap:))korang nak tau lokasi nya kat mana dalam Garden?hurmm...ground floor antara Midvalley & Garden ..alah, dekat ngan restoran Tony Roma's , Apple donuts tu la...korang cari la ea...stall kecik-kecik..Ada pancake cempedak jugak tau..Harganya 6pcs Rm10 & Cempedak Pancake 6pcs for Rm8..cubalah..

Hurmm..terlior?Nak makan murah?Kat area umah aku ada 1 kedai yg agak murah bila makan tengahari...Cer korang pikirkan bersama..kenapa aku gemuk..hahaha...Ini food aku..tapi separuh jer aku makan, yg lebihnya adalah aku masukkan dalam pinggan tunang aku..heee...ai like..tak membazirkan..?mkn mcm ini adalah Rm5 package ngan air teh -o ais ea..murah kan?bagi aku murah sangat..coz area offc aku adalah mahal n up sikit harganya..tapi kita keje untuk mkn..so...kita makan ajer apa yg kita nak..x yah nak sekat2 apa yg kita nak makan..Macam aku sendiri..adalah sudah lebih makan, tu pasal gebu+montel+gundu...so..meh kurangkan makan..:(
 
Owhh...kalau lepas makan minum teh tarik, sure dapat bebelan percuma from my fiance..Dia marah betul sebab aku suka minum teh tarik lately ni...Punca suka teh tarik?hahahhaa..tah la...kalau dulu aku angin minum teh tarik tau..tapi, aku paksa jugak..hahahhaa...So, orderlah air limau atau lemon setiap kali lepak kat oldtown ni..kengkononnya dapat memotong lemak badan aku sebab citrus dalam lemon & limau tu kan...tapi nan ado ok...tgk ais batunya pon melambak...buat lemak perut terbujal lagi adalah kan...huhuhu...

"jumpa lagi.." 

6 ulasan:

Kancilbiru berkata...

yer...feveret ku durian pancake...ihihihi

Sidratul Muntaha berkata...

kecur liur tgk pancake tu..
yum yum yum!

Rizziela berkata...

akk pernah makan durian pancake tu..ok lah...tapi abg x suka sangat....

kat Mines pun ada gak jual

Mimy Hamid berkata...

aku dah lama nak mkn pancake asal nak beli je aku lupe pastu blk umah nyesal..pastu gi blk hr lain tak beli beli jugak...haihh

rosmona berkata...

gebu mcm tuan yg beli...

pastu terliuq den nengok ulam ngan sambal belacan tuhh..

daela berkata...

kancil biru-mmg sedap tu 3rd time mkn tu..ari my boss ada belikan...hahahaha...sodap boliau

sidratul muntaha-hahahhaa..x terkata sedapnya..

rizziela-owh yer ker?sy ni hantu doyan..hahahaha...

mimie-ko nk aku blanja ko?jom...:))

wana-tu la pasalnya...tengok tajuk la beb...heeeee...