For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 30 Jun 2010

::LC untuk kami GBM::

  
Salam kawan kawan...Dah nak seminggu aku x menghapdet blogkan?korang mesti dah mual ngan alasan aku yang malas tu kan?Haahahahahhahaa...meh kita gelak sesama, aku banyak buat keje urusan nak berkahwin la weii....Pastu banyak keje yang harus aku siapkan sebelum bercutikan?Ok, last week aku ngan GBM especially with Redmummy telah berdating bersama?Dimana?Owwhhh...di tempat kediaman beliau..See...aku bagi korang tengok gambar posing Kak Red bersama si Yanok.Owh...sebenarnya banyak kejadian yg agak mengganggu pada hari tu...Pagi2 dapat berita sedih..bila berjumpa Kak Red & GBM terus bertukar gembira..Korang x yah nak speku citer sedih tu apa...Hanya orang2 terdekat jer yang tahu...haizzzzz.....macam macam hal tau..
Disebabkan aku menumpang Cik Yan ni kan, titiba aku datang awal...thanks Yan coz sudi gagah amik Hakak ko ni yang duduk dicelah celah piang ni kan?
Ingatkan aku ngan Yan sampai dulu..rupa rupanya, haaaa...Kak Rose & Sid lagi awal...Upsss...sebelom terlupa thanks sbb belanja saya McD petang tu..sangat sedap, hahahahaha....macam x biasa makan McD pulak aku ni..Punyalah rindu dorang ni sakali sekala jer berjumpa...maka haruslah mulut x berhenti menceceh..sampai orang semua dah abis makan, baru aku nak makan..heeeee.....
Op..op..sss...ni bukan seisi melelong ea..ha ko....Amik...hahahhaa...aku mmg sengaja amik gambar macam ni...coz x nmpk la sangat banyaknya beg RM kan?kang kalau susun 1-1, sure berbakul2 lak RM dikeji...Owh...dalam banyak2 ni ada satu beg yang aku suka...MJ..(oooo...kak red, bila mahu let go MJ kaler merah menyala tu kat saya..)heeeee....Habis semua beg kak red kena selongkar dengan kitorang..Yey..x dapat beli pun, tumpang seronok & hobi pun dah kira ok apa...Sbb aku sendiri pun masih x mampu nak membelinya...wahhhhh..kelip2 mata ala ala dolly kat amy pun dia senyum jer...ha....x bagi belilah tu..


Ha....dah abis seisi memunggah Handbag dalam gobok Kak Red, titiba Kak Red kuarkan 5 plastics bag from Harrods nok...Jeles x korang..?kannn....Siap kak red bg tau aku "Dila, fridge magnet yang ko kirim tu hakak x belikan tau..."aku cam...ok...x per...sbb aku kirim dari kejauhan...kan?Harus aku speku kak Red terlupa sbb banyak sangat benda yang harus dia ingat masa kat sana...Anyway...mmg secocok la, baju kak red & plastik beg harrods tu kan...A nice combination color..Korang nak tahu apa dalam nya tu..?hahahahhahaa.....

 
Tada.....Sorang satu dapat beg LC or Long Champ ko....Gila x suka kan?semua pun menjerit suka....masa tu, Terima kasih daun keladi kak Red..owhh...terus terlupa pasal keletihan  & kesedihan sepagian masa hari yang sama kan?Soklan yang pertama pas dapat beg,kitorang tanya kat kak Red awat x beli semua kaler merah...'owwhhh...ada 1 jer yg warna merah ni yer adik2, ni pun lama hakak tunggu tuk korang.."ngeh2..tu pasal kitorang pun kena pilih no jugak..1-4..coz yan sasah dia dpt special colornya yakni Purple...aku jer warna ganjil bersama-sama Kak Ayu  nok..Sid tu hanya lakonan jer tu...Dia last minit tukar ke Purple gak..
Beg yg Kak Red pakai tu C..heeeeeee....


Yeah....Saya abiskan Citer sampai disini sahaja ya...upsss....next week saya bercuti...kalau ada masa ,saya hapdet lah yer..So layan gambar2 melampau ni...kekekekekkee...

 
Model C ari tu..
 
JC
 
G

T

LV
 
MM

C


hahahaa...Selamat menjamu mata....

7 ulasan:

UmiMia berkata...

mmg kecoh giler lah.......

Mimy Hamid berkata...

mata mmg sakit...longchamp beb...waaaaaaaaaa jelessssssssssssssss

Matjoe berkata...

siyes aku teruja walaupun aku lelakis...

*ayu the sun* berkata...

dah macam kenduri ABC dah haaaaahh...
muakakakakakkakaa

FairyLilly berkata...

Wah bestnyer dapat beg LC...dan lagi best dapat jamu mata nengok beg macam brand ada...

Liza berkata...

byknyer beg, best!!!

Lyn Yusoff berkata...

bestnyer dpt ole2 dr oversea..:)